Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim:
Nie wykorzystałbyś szansy bycia chadem? XD
Chłopie nie siej herezji, jakbyś był chadem człowiekiem 10/10 ruchałbys codziennie inna, nie byłbyś jakiś introwertykiem spierdoksem, bo dostałbyś pozytywna walidację od dzieciństwa, aż po grób.

Super też znam rówieśników, w podstawówce koleżanka z klasy powiedziała, że jej się chłopak podoba. A od gimnazjum są w związku przez kilkanaście lat. Wystarczyło się tylko spodobać komuś, wystarczyło mieć dobre geny, a laska już w
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: tak samo mam, nie rozumiem co chadów może pociągać w ruchaniu jakichś pustych lasek z instagrama i tindera xD Przecież one mają fiu bździu w głowie.
  • Odpowiedz
tak samo mam, nie rozumiem co chadów może pociągać w ruchaniu jakichś pustych lasek

@trevoz: oni mają naturalnie bardzo wysoki testosteron, silny popęd kieruje ich zachowaniami, muszą "spuścić z krzyża" i to najlepiej z wieloma różnymi
  • Odpowiedz
nie rozumiem co chadów może pociągać w ruchaniu jakichś pustych lasek z instagrama i tindera xD Przecież one mają fiu bździu w głowie.

@trevoz: Hmm, zastanówmy się, czyżby chodziło o coś innego niż intelekt?
  • Odpowiedz
Jak chodziłem do szkoły to najładniejsze dziewczyny tam były co najwyżej przeciętne, za to charakter z*ebany, także ten...
  • Odpowiedz
@centerario: Chad to poziom atrakcyjności a nie światopogląd. Są też chady/pretty boye zamulacze którzy jedyne co robią to siedza w piwnicach,grają w gierki i jarają zioło a kobiety same tam przychodzą na unga bunga bo są piękni.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
sprawiedliwy-lider-5: Jestem introwertykiem i to takim, że po 2 h w tłumie po prostu wychodzę. Ani nie imprezowałem specjalnie, ani nie chadowałem. Dziewczyny mam w zasadzie od przedszkola, miałem rok przerwy dla siebie na 2 roku studiów, a i tak znalazłem dziewczynę. Nigdy się nie starałem, zawsze je kręciło bycie niedostępnym - ja po prostu męczyłem się ludźmi i ich olewałem xd

Więc generalnie niema znaczenia czy jest intor/ekstra, po prostu
  • Odpowiedz
- etap szkolny w swoim powiatowym i tam poznanie swojej przyszłej partnerki życiowej

@mirko_anonim: w większości przypadków beznadziejny pomysł, w moim otoczeniu więcej takich związków się rozpadło niż skonczyło ślubem xD
  • Odpowiedz