Wpis z mikrobloga

Pamiętacie, jak Kiszak cisnął bekę z Roja i jego rozwlekanych zdań w recenzji Starfielda? Między innymi dlatego przestałem oglądać Natarczywych, ciężko było przez kilkadziesiąt odcinków słuchać tego pustosłowia

Obejrzałem niedawno recenzję ostatniego Dooma od Snakeitera i rzuciły mi się w oczy takie zdania:

Potestowałem ich [bronie] potem trochę po streamie i ich używanie jest relatywnie przyjemne, ale przez ich niewspółmierny balans decyzja na ich użycie jest równoznaczna z osłabieniem swojej postaci (8:35)

projekt dźwięku (...) wyróżnia się bardzo pozytywnie, gdyż bronie kreują genialne wrażenie wiarygodności działania i potęgi tej machinerii (16:00)

Brzmi znajomo ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#kiszak
francis0440 - Pamiętacie, jak Kiszak cisnął bekę z Roja i jego rozwlekanych zdań w re...
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@francis0440: recenzje robione przez tych humanistów, którzy muszą największą bzdurę ubrać w kwieciste słowa nie da się słuchać. Wole już nrgeeka, który w prosty sposób opowiada o gierce.
Do tego giereczkowa to pchają się głownie humany, którzy nawet w maku nie dostali roboty i piszą te kocopoły.
  • Odpowiedz
@francis0440: Gonitwa za tą mityczną obiektywnością doprowadziła do tego, że ludolodzy piszą takie pierdoły równoznaczne z laniem wody będąc w przekonaniu, że skoro brzmi to mądrze i nie mówię "mi się podoba" to jest to obiektywne.
  • Odpowiedz
Potestowałem ich [bronie] potem trochę po streamie i ich używanie jest relatywnie przyjemne, ale przez ich niewspółmierny balans decyzja na ich użycie jest równoznaczna z osłabieniem swojej postaci (8:35)

projekt dźwięku (...) wyróżnia się bardzo pozytywnie, gdyż bronie kreują genialne wrażenie wiarygodności działania i potęgi tej machinerii (16:00)

@francis0440: Ja tam polskiego yt nie oglądam raczej, poza jakimiś wyjątkami, bo nie przepadam za wypocinami analfabetów z wybujałym ego, ale powiedz
  • Odpowiedz
@daunowix: właśnie ja nie kojarze żadnego zagranicznego kanały, zeby pierd0lił tak o grach jak rojo. Rojo to drugi borek, który musi użyć 2 przypmiotników za każdym razem, albo wymyslić jakieś nowe określenie na pistolet.
  • Odpowiedz