Wpis z mikrobloga

Powiedzieć jej, że ja prawik 31 podczas spotkania? Ona jest tak nagrzana, dwuznaczne tiktoki, żarty o robieniu minety ( ja nigdy na oczy w realu nie widział prawdziwej ). Bedzie kompromitacja cwela w piątek u niej, chociaż na instynkcie i fake pewności siebie zaszedłem tak daleko :/

#przegryw #przegrywpo30tce
  • 179
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@Pan_Monciwoda pamietam smieszna akcje (wg. mn) jak kiedys kumpel sie nachlal i z-----l se viagre, c--j wi po co XD i nawet jak se chodzil to mieszal gratami, a pozniej walil gruchie gdzies kolo smietnika XDDDD no coz, nie wiem jakie wyjscie masz, po prostu lec na zywiol, co ma byc to bedzie, im wiecej bedziesz se w bance ukladal plan, to sie sam zameczysz, p--------j sete albo dwie przed spotkankiem
  • Odpowiedz
@Pan_Monciwoda dam ci normalną radę: umyj bydlaka w zlewie jak już będziesz wiedział, że będzie coś, później zacznij z jakąś grą wstępną, całowanie po szyi, jakoś tam ją mocniej za rękę złap, wyczuj co ją podgrzewa, dopiero jak będzie chętna na bydlaka to samo wyjdzie, jak bardzo źle to nie będzie wyglądać czy czuć nie myśl o tym, że zrobisz jej coś źle, bo będziesz miał tylko spinę, że robisz coś
  • Odpowiedz
@paluszki_rybne: tak jak jesteś prawiczkiem to będzie ogarniał grę wstępną i będziesz wiedział kiedy jest gotowa na bydlaka. tak to działa

jak jesteś prawikiem to imo należy spokojnie bawić się w relację, przesadnie nie udawać że jesteś jakimś pewnym siebie j----ą, wymyśleć historyjkę typu "no miałem 5 lat temu dziewczynę, ale długo jestem singlem bo skupiłem się na karierze" a wtedy loszka każdą twoją nieporadność sobie zracjonalizuje.

a jak robisz
  • Odpowiedz
@Pan_Monciwoda: Nic o tym nie mów, ogarnij jakiś kurs robienie minety to będzie dobrze. I ogólnie najlepiej mów jak najmniej o sobie.

Nie zaczynaj z takimi wyznaniami bo za chwile się dowiesz ilu miała przed tobą i będzie po związku i po ruchaniu i wgl nie chcesz wiedzieć.
  • Odpowiedz
@Pan_Monciwoda: Mireczku będzie dobrze. Jak już na lekkich pieszczotach miałeś wzwód to wszystko jest prawidłowo i instynkty działają tak jak trzeba. Wrzuć na luz i skup się na tym co trzeba zrobić, a nie na rozmyślaniu co będzie jak nie wyjdzie. Fajnie że bierzesz wino, ale za nią powinieneś zabrać się jeszcze przed skończeniem pierwszego kieliszka. Wino zrobi nastrój, reszta będzie w Twoich rękach ;)
Z farmakologią bym się wstrzymał
  • Odpowiedz
chociaż na instynkcie i fake pewności siebie zaszedłem tak daleko :/

@Pan_Monciwoda: Sporo facetow nie potrafi robic minety albo wrecz wcale nie chce jej robic. Z ruchaniem na luzie ogarniesz, ze nie pozna a jesli chodzi o minete to po prostu jej powiedz, zeby cie instruowala jak najbardziej lubi. Jak bedzie glosniej stekac to rob jednakowym tempem to samo co przed chwila az dostaniesz nowe instrukcje xD Po prostu nie
  • Odpowiedz