Aktywne Wpisy
kaszaamanna +1338
Niestety ten wpis jest najgorszy ze wszystkich ale czuję się zobowiązany dla użytkowników którzy nas wspierali aby dokończyć historię..
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
źródło: image_picker_45AC021C-D8A9-4C7C-827A-BAC7D3D7FC96-10832-0000012E030976FA
Pobierz
nie_umiem_inwestowac +210
źródło: 1000005415
Pobierz

#przegryw #przegrywpo30tce
@bulbulator90: to jest prawiczek 31 lat, przecież jemu nawet nie stanie ze stresu
XD
Po prostu wychilluj i bedzie co ma byc a nie sluchaj gownorad by sie czyms faszerowac jak nawet nie wiesz co jak na ciebie działa.
Skoro działało bycie sobą przy niej to po co udawać?
jak jesteś prawikiem to imo należy spokojnie bawić się w relację, przesadnie nie udawać że jesteś jakimś pewnym siebie j----ą, wymyśleć historyjkę typu "no miałem 5 lat temu dziewczynę, ale długo jestem singlem bo skupiłem się na karierze" a wtedy loszka każdą twoją nieporadność sobie zracjonalizuje.
a jak robisz
Nie zaczynaj z takimi wyznaniami bo za chwile się dowiesz ilu miała przed tobą i będzie po związku i po ruchaniu i wgl nie chcesz wiedzieć.
Smiechlem srogo ( ͡º ͜ʖ͡º)
Moze e-learning?
Z farmakologią bym się wstrzymał
@bulbulator90: Nie wiem jak teraz ale kiedyś było sporo poradników co i jak.
@Pan_Monciwoda: Sporo facetow nie potrafi robic minety albo wrecz wcale nie chce jej robic. Z ruchaniem na luzie ogarniesz, ze nie pozna a jesli chodzi o minete to po prostu jej powiedz, zeby cie instruowala jak najbardziej lubi. Jak bedzie glosniej stekac to rob jednakowym tempem to samo co przed chwila az dostaniesz nowe instrukcje xD Po prostu nie