Wpis z mikrobloga

Powiedzieć jej, że ja prawik 31 podczas spotkania? Ona jest tak nagrzana, dwuznaczne tiktoki, żarty o robieniu minety ( ja nigdy na oczy w realu nie widział prawdziwej ). Bedzie kompromitacja cwela w piątek u niej, chociaż na instynkcie i fake pewności siebie zaszedłem tak daleko :/

#przegryw #przegrywpo30tce
  • 179
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pan_Monciwoda
Powiedz ze miałeś długoletnia przerwę. Jak za szybko sie spuścisz - powiedz jej ze tak na Ciebie dziala

Chyba lepiej na początek udawać delikatnego niż ruchacza z brazerrs
( tak mi się wydaje, nie znam sie ( ͡° ʖ̯ ͡°) )
  • Odpowiedz
@Pan_Monciwoda: obawiam się że może nic z tego kompletnie nie wyjść, zawodniczka doświadczona skakała po wielu kotasach, jak zobaczy nieporadność to się skompromitujesz i tyle. po choj tak nagrzewać jakieś nimfomanki

bierz pod uwagę kontekst skoro ty prawik ją nagrzałeś to ile ona musi skakać na kotasach, myślisz że jesteś w tym lepszy od normika?

sorry za brutalną szczerość
  • Odpowiedz
Powiedzieć jej, że ja prawik 31 podczas spotkania?

@Pan_Monciwoda: nie mów, chyba, że coś pójdzie nie tak. Bardziej skup się na tym aby się zrelaksować i nie robić tego zbyt szybko i mechanicznie. Przygotuj sobie plan aby o wszystkim pamiętać. Byłem w podobnej sytuacji tylko trochę młodszy - nie mówiłem i do końca się nie pokapowała. Ogólnie najlepiej unikać w stosunku do kobiety mówienia czegokolwiek co może działać na naszą
  • Odpowiedz
@Pan_Monciwoda: idź w zaparte do końca. Do niczego się nie przyznawaj, bo nigdzie w piątek się z tobą nie spotka. Nigdy nie przyznawaj się do takich rzeczy. Wybrałą cię bo zobaczyła pewność siebie. A co do peezdy to pomyśl, że wylizujesz słoik po nutelli ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Szczere powodzenia dla chuopa
  • Odpowiedz