Wpis z mikrobloga

Powiedzieć jej, że ja prawik 31 podczas spotkania? Ona jest tak nagrzana, dwuznaczne tiktoki, żarty o robieniu minety ( ja nigdy na oczy w realu nie widział prawdziwej ). Bedzie kompromitacja cwela w piątek u niej, chociaż na instynkcie i fake pewności siebie zaszedłem tak daleko :/

#przegryw #przegrywpo30tce
  • 179
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Kojot2077 pewnie, ze powo dla gostka, ale jak juz pisze szczerze, ze sie cyka no to beda klopoty, a moze ooo slyszalem kiedys ze suszone muchomory powoduja sztywne pale, wiadomo mikro dajzing, nw no, albo bierz viagre i tyle
  • Odpowiedz
Wybrałą cię bo zobaczyła pewność siebie.

@Kojot2077: Dokładnie a to jest pierwszy poważny shit test i będzie weryfikacja. Jak laska jest mało pewna siebie to będzie sobie wkręcać że to jej wina (to lepsza opcja) ale jeśli ma doświadczenie to wyczuje że gościu blefował i będzie kompromitacja. Udawanie j----i jak jesteś prawiczkiem i to jeszcze czarodziejem to może działa jak pukasz jakąś 16 letnią dziewicę

jeszcze bym się nie zdziwił
  • Odpowiedz
nic się nie bój nawet jak się schlapiesz od razu to powiesz, że tak działa na ciebie i przez noł fap. Powiesz, że drugi raz będzie dłużej i będzie się cieszyć, no bo co ma za wyjście. I przy drugim już będzie ok. Najgorzej jak zaczenisz się wahać czy głupio tłumaczyć, że to czy sramto. A tak to na wyjebce, niech chwile poczeka na drugi strzał xD
  • Odpowiedz
  • 0
@paluszki_rybne se wpisuje w neta i se widze, twoim marzeniem tez jest wyjazd do cieplych krajow, zeby dostac udaru od upalu, albo do jegiptu pojechac dostac sraczki od ameby jakiejs?
  • Odpowiedz
@tubkas12: no ale bardzo dobrze robi, że gra. Tej pewności się da wtedy nauczyć. Jest tylu cienkich bolków w peklowaniu, że lala nie zczai, że gościu czarodziej. Niech próbuje. Pytać, j---ć nic się nie bać. Trzymam kciuki
  • Odpowiedz
@Pan_Monciwoda: kuj żelazo póki gorące, na nic nie czekaj. Dla komfortu pscyhicznego sobie powiedz, że jak coś to idziesz na masaż nuru, żeby ci konia zwaliła i sie schlapiesz z jej udziałem czy bez
  • Odpowiedz