Wpis z mikrobloga

@xiv7: PiSowcy nie przełkną tego, że rząd wykonuje właściwe ruchy wobec kacapskiego robactwa. Jakimś trafem zawsze, kiedy jest się z czego cieszyć, w tym przypadku z tego, że Polska ma mocną politykę międzynarodową, od razu wyłazi jakiś @eduardo-garcia ze swojej sławojki i pie$doli kocopoły, zgodnie ze złotą zasadą bolszewii, że najważniejsza jest nie Polska, a partia.
  • Odpowiedz
PiSowcy nie przełkną tego, że rząd wykonuje właściwe ruchy wobec kacapskiego robactwa

Projekcja ma to do siebie, że więcej mówi o "projektującym", niźli o opisywanym przez niego świecie.

kiedy jest się z czego cieszyć, w tym przypadku z tego, że Polska ma mocną politykę międzynarodową

Ban
eduardo-garcia - > PiSowcy nie przełkną tego, że rząd wykonuje właściwe ruchy wobec k...

źródło: obraz

Pobierz
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@eduardo-garcia: skończ już, jedyne co potraficie wrzucać to stare wypowiedzi, a wypowiedzi już po 2022 Konfedepisu i ich partnerów AfD, LePen, Orbana, Brauna udajecie że nie istnieją, Niemcy obecnie są jednym z największych wsparć finansowych Ukrainy
  • Odpowiedz
@mstasiek: Jak napisał Stachura - "Świata nie zmienię, ale trąbić mogę". Toteż trąbię sobie hobbystycznie, że PiS to największy rak, który spotkał Polskę od 1989 roku.
  • Odpowiedz
jedyne co potraficie wrzucać to stare wypowiedzi, a wypowiedzi już po 2022 Konfedepisu i ich partnerów AfD, LePen, Orbana, Brauna udajecie że nie istnieją

Ja za Konfederację się wypowiadać nie mam zamiaru. PiS po 2015 roku praktycznie zerwał kontakty z ruskimi, więc nie wiem o jakich wypowiedziach piszesz. Zresztą, za owo zerwanie ich Sikorski krytykował jeszcze w 2020. W 2022 PiS wysłał na Ukrainę więcej czołgów, niż reszta świata razem wzięta. O artylerii
  • Odpowiedz