Wpis z mikrobloga

• 93
@Sleepypl: pocztex to ostatni kurier który przekazuje mi paczki do rąk własnych. Niektórym już się nawet nie chce pisać że zostawiają paczkę na ochronie, niedługo będą je dawać losowym ludziom na ulicy i uznawać za doręczone. Do „punktów” już sobie każą jeździć więc to kwestia czasu.
  • Odpowiedz
pocztex to ostatni kurier który przekazuje mi paczki do rąk własnych. Niektórym już się nawet nie chce pisać że zostawiają paczkę na ochronie, niedługo będą je dawać losowym ludziom na ulicy i uznawać za doręczone. Do „punktów” już sobie każą jeździć więc to kwestia czasu.

@L24D: Jak dla mnie to oni ostatnio wszyscy c---a warci, czy pocztex, czy dpd albo dhl. Dzwonią dzwonkiem, zostawiają paczkę pod drzwiami i elo. Zanim
  • Odpowiedz
@Sleepypl sama prawda. Cyk awizo, brak info. Dzwonię na pocztę, paczka jest w punkcie a, punkt a, paczka jest w b. Odebrałem paczkę w piątek, dzisiaj SMS że paczka do odbioru w punkcie b. Bareja by tego lepiej nie napisał.
  • Odpowiedz
@L24D: akurat z pocztexem mam najgorsze doświadczenia bo na 20 paczek dostarczył 2 xD
Zawsze się tłumaczył że nie ma gdzie zaparkować, a nie będzie szukał miejsca.
  • Odpowiedz
@L24D u mnie ostatnio paczkę na ochronie zostawił. Może nie było to super, ale dowiedziałem się o tym jak już się dodzwoniłem na infolinię. Bo kurier ani be, ani me. Nie miałem wglądu w jakieś tam jego notatki o doręczeniu...
Bronie się przed dostawa kurierem rękoma o nogami. Paczkomaty. Ewentualnie punkt odbioru.
A jak nie będę miał opcji to kurier za pobraniem. Niech c--j przychodzi po kasę. To przynajmniej jakiś kontakt
  • Odpowiedz
@L24D Dostałem ostatnio SMS że paczka dostarczona przez pocztex. U ochrony nie było. Następnego dnia avizo w skrzynce. Na poczcie paczka nie wydana bo awaria systemu. Drugiego dnia poczta nieczynna bo… niewiadomo co. Trzeciego dnia po półgodzinnym staniu w kolejce dowiedziałem się że żadnej paczki nie było. Autentyk.
  • Odpowiedz
pocztex to ostatni kurier który przekazuje mi paczki do rąk własnych. Niektórym już się nawet nie chce pisać że zostawiają paczkę na ochronie

@L24D: wole zeby zostawili paczke gdziekolwiek niz zeby odeslali ja pozniej bo tak czesto robia wiec nie p**rdol
  • Odpowiedz