Aktywne Wpisy
Wilk__95 +47
Do wszystkich osób publikujących treści pod tagiem #sebcel na Wykop.pl
Granica została przekroczona. To, co od dłuższego czasu pojawia się pod tym tagiem, nie jest krytyką, tylko zorganizowanym hejtem, który narusza moje dobra osobiste i wizerunek. Każda kolejna próba ośmieszania, zniesławienia czy ataku będzie traktowana jako dowód w sprawie.
Nie interesują mnie anonimowe docinki, bo „anonimowość” w internecie kończy się w momencie, gdy sprawą zajmuje się sąd. Wbrew temu, co niektórzy sądzą,
Granica została przekroczona. To, co od dłuższego czasu pojawia się pod tym tagiem, nie jest krytyką, tylko zorganizowanym hejtem, który narusza moje dobra osobiste i wizerunek. Każda kolejna próba ośmieszania, zniesławienia czy ataku będzie traktowana jako dowód w sprawie.
Nie interesują mnie anonimowe docinki, bo „anonimowość” w internecie kończy się w momencie, gdy sprawą zajmuje się sąd. Wbrew temu, co niektórzy sądzą,

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Trzy - na pewnym etapie ilosc rozgalezien i sciezek ktorych gracz nie zobaczy rosnie za bardzo
Nawet jak skupisz sie na samej fabule to nawet gry opierajace sie ba tym maja tylko iluzje wyborow
Ale generalnie nic z sukcesami godnymi uniwersum
Z drugiej strony jest od groma uniwersow, nie wszystkie doczekaja sie gry i nie wszystkie oferuja mechaniki growe
W got czlowiek jest generalnie "nikim wyjatkowym" niemal jak w kingdome come - to chyba gra najblizej takim "normalnym" intrygom dworskim bez science fiction
źródło: video_game_for_xbox_360__game__1640522863_c2557dc8_progressive
Pobierz