Aktywne Wpisy
legion_9000 +2
#boks moim zdaniem nie ustawka Paul cały czas uciekał a kogoś takiego zawsze ciężko trafić, przy ciosach na górę uciekał tułowiem na dół potem albo klincz albo się kładł więc właściwie dlatego tylko przetrwał, jakby stał jak słup soli jak Nagano to by było KO 1 runda

źródło: obraz_2025-09-22_110117688
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
ciekawe czy dzisiejsze 14 latki nadal to odkopują z odmętów jutuba i ciśną bekę ze starej baby xD
Jaką bekę, przecież starsza pani miała rację, ktoś wyciął jej las, po jej ziemi chodził, jej pieniądze zabrał bez pozwolenia. Od razu słychać, że ta druga coś ściemnia i dobrze została wyjaśniona
Pytanie tylko co z tego co mnie bawiło lata temu zostało zabawiać dzisiejsze gówniarze
Przecież oni tylko byli na pięćdziesięcioleciu...
a ty, kiedy się z tym spotkałeś?
2004-2005 rok bym obstawiał, i początki Internetu w Polsce. Wtedy jeszcze nikt nie kojarzył za bardzo youtube, i tego typu nagrania przekazywało się sobie w linkach do jakichś polskich stron ze śmiesznymi rzeczami, jak Maxior, Wrzuta, czy Joemonster ( ͡~ ͜ʖ ͡°) Pamiętam też, że jeden kolega miał taką płytkę gdzie była większość tych popularnych wtedy rzeczy, i
@Zgrywajac_twardziela: będzie dla niego żenadą ale nie z tego powodu, z którego nam się wydaje. Humor ten nie jest wysokich lotów, ale to nie oznacza że obecne nastolatki są wysublimowane
Popatrz na to z perspektywy młodego nastolatka w przełomie wieków - telewizja była grzeczna, nie istniały patostreamy, technologia była zbyt skomplikowana żeby byle patusy wrzucały coś
Fajnie to opisałeś, w sumie to mniej więcej to miałem na myśli, tylko nie potrafiłem tego tak ładnie ubrać w słowa ( ͡~ ͜ʖ ͡°) Większość tych rzeczy w naszych czasach była ultra kontrowersyjna, i w dużej mierze dlatego śmieszna, a dla współczesnego nastolatka to nic nadzwyczajnego, bo znacznie gorsze przykłady patologii i chamstwa widział w oficjalnych programach TV czy na platformach streamingowych.
Memy z
@Zgrywajac_twardziela: Nawet bardziej 2006
@Gjbgghbhhjj: @Zgrywajac_twardziela - 1 lub max 2 rok działania neostrady to upowszchnienie się neta w Polsce na twardo. Dane wielokrotnie sprawdzone przez ludzi.
@aegypius +1, lepiej bym tego nie opisał. Dokładnie tak to wyglądało i bardzo dobrze opisałeś kontekst kulturowy. W skrócie "Jak się nie ma tego, co się ludzi, to się lubi co się ma". Od siebie dodam, że te HE HE filmiki i rzeczy
Albo Klan, gdzie Władek grany przez Kęstowicza mówi, że jak był w Panukracym to był w
To też właśnie miałem na myśli, że nas to śmieszyło też dlatego, bo łapaliśmy te nawiązania, i odniesienia, a współczesny nastolatek połowy z tego nie skuma, bo to nierzadko są już kompletnie zapomniane sprawy, którymi wtedy żyła cała Polska. Współczesny nastolatek nie będzie wiedział, kim byli małolaci z Pustek n------------y policjantów, czy o jakiej sprzedaży kasety mowa w przeróbce
Mówią tutaj ludzie o nawiązaniach do kultury tamtych czasów, właśne takie żarty i memy są nieaktualne najszybciej, a te ponadczasowe z reguły są nawiązaniem
Bonus 1 i bonus 2 na tych płytach były fajne. Taki trochę internet na CD.