Aktywne Wpisy

wfyokyga +79
Texas gryl były d--------e smakowo
źródło: temp_file6912045997509410554
Pobierz
BassGru +58
Chcę się tym z Wami podzielić. Uwielbiam ten portal za takie akcje jak #psiarze i chodzi mi dokładnie o ten mechanizm socjologiczny, który prowadzi do ekstremizacji w jakimś tam poglądzie. Zaczyna się od zidentyfikowania jakiegoś problemu społecznego, ekstrapolowaniu go na całą grupę społeczną, a następnie na wyeskalowaniu go poziomu absurdu, że jakiś typ będzie rzucał achtunagmi jako jego osobista wojna przeciw psom, mimo, że nie miał do nich nic miesiąc

@PiotrWielkopolska: widać od razu, że nie masz pojęcia o czym piszesz ale chłopskie myślenie może się przebije. Średniej wielkości jamnik waży 10 kg, to tak na przyszłość gdybyś dalej szerzył swoje wiejskie mondrości.
@PiotrWielkopolska: xDD
Mój morderczy Golden Retriever zasługuje na kaganiec. Widać że tylko czeka na jakieś dziecko.
Niech lepiej absolwenci uniwersytetu chlopskiego rozumu nie biorą się za zmiany prawne, bo wtedy dużą rasą będzie pies 5kg XD
źródło: 1000010548
PobierzMój królik waży 3,5kg, a ty uważasz psa 5kg za dużego xDDD
@PiotrWielkopolska: to połowie kotów moich znajomych przydałby się kaganiec. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Raz że nikogo nie pogryzie i nie zaatakuje, dwa że nie zje żadnego syfu (a czasami ktoś podrzuca kiełbasę z trutką bo ma dość zasranego trawnika).
@WielkiNos tak było, a pozniej odkleiles jajo od uda i pobiegłeś do piwnicy
@WielkiNos: Jeszcze napisz, że odgryzł mu kawałek tego piszczela xDDDDDDDDDD Ładnie ci już peron odjeżdża xD
Plus nieoszukujmy się, taki grubas 8kg to nawet siły nie ma żeby skoczyć czy się rozpędzić xD
Leżący garfield i tyle xD
@PiotrWielkopolska: ale już ma obowiązek być na smyczy. Co to zmienia? Nikt tego nie egzekwuje. Na Warszawskiej Białołęce jest psychopatka z psem, który notorycznie jest puszczany bez smyczy i atakuje inne psy. Myślisz że policja cokolwiek robi? Nie, bo niewykrycie sprawcy i elo.
@PiotrWielkopolska: xD
źródło: chihuahua-in-muzzle
Pobierz