Aktywne Wpisy
niktopan +28
#gotujzwykopem
Pyszne czipsy na kolację
Pyszne czipsy na kolację
źródło: image_picker_BCF335D7-6B8A-4CA0-85BF-E369A623747D-78668-000021458A44FF65
Pobierz
Bananada +10
Ja kosmos ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
źródło: 659d82baad30164944e6b68bd8c58678
Pobierz

#polityka #bekazprawakow #bekazpisu
źródło: 1000010306
PobierzBtw. To chyba za PiSu było chyba najniższe zadłużenie polski przed covid.
Jeżeli uwierzyłeś w najniższy poziom zadłużenia podczas COVIDU, kiedy państwo przelewało miliardy firmom, żeby się
Nie bulwersuje cię historia umorzenia śledztwa i zarzutów Nowakowi?
@CapitalismConvict: opisałeś to tak, jakby prokuratura sprawie łeb ukręciła zanim się w ogóle zaczęła, jak to bywało za zero. Tymczasem śledztwo trwało 4 lata i umorzono je z braku dowodów tylko w zakresie "polskiego wątku", na Ukrainie nadal toczy się przeciwko niemu postępowanie. Musicie tam w szczecinie popracować nad przekazem.
@150bpm: i kim go zastąpić? Zandbergiem? xD
@splinter96: rodzina mojej żony to 100% katolaki wyborcy pisu.
na uroczystościach rodzinnych już nawet nie włączam się w dyskusje opolityce, tylko słucham opowieści z choroszczy jako tusk jest winien całego zła na świecie jednocześnie nic nie może i szkodzi Polsce w brukseli.
kiedyś próbowałem coś dyskutować, ale w trakcie 'dyskusji' doszło do
Poparcie dla Nawrockiego wsrod 18-30 to jakies 85%.
Tiktoczkowe pokolenie, dla ktorych autorytetem jest stanowski.
Co do twoich kretyńskich sugestii, gówniarzu, to weź się za jakąś uczciwą pracę zamiast spamować wykop i cały internet przekazem swoich panów.
źródło: ruskisilnik
Pobierzczyli odwrócony wykop, który PiS potrafił obwinić za to, że PO rozdaje pieniądze na jachty.
@eltanol3000:
@150bpm
Polska nie potrzebuje sraczki legislacyjnej.
Poprzedni rzad robil duzo w blasku reflektorów, a większość projektów to były buble.
@150bpm: A jakich działań byś oczekiwał?