Wpis z mikrobloga

#pomocy #mirkoefekt #afera #wyludzenia #bagiety #siepomaga #charytatywnosc #polska #ukraina #przestepczosc

Cześć Mircy, sprawa jest.
Wybaczcie że świeża zielonka, ale wracam po wielu latach bo mi jedna sprawa k---a krew zagotowała.

Kojarzycie to znalezisko?
O Polskim kierowcy który bestialsko został zaatakowany w Niemczech przez dwóch Ukraińców i odcięto mu rękę przez tatuaż z orłem na niej?
Pewnie nie, ale ta sama informacja plus o zrzutce na pomagam.pl trafiła do uszu moich dziadków, a od nich do mnie.
Jak tylko o tym usłyszałem zacząłem sprawdzać.

I co się okazuje?
Centrum Pomocy Potrzebującym, organizator zbiórki to nie żadna fundacja tylko zwykła sp. zoo W KTÓREJ WSPÓLNIKIEM I BENEFICJENTEM JEST #stonoga. O tym wydarzeniu nie ma informacji NIGDZIE, oprócz sociali stonogi i pejów które to posyłają dalej w eter, nie ma żadnych dowodów na to że do tego doszło, poszkodowanego nie da się wyśledzić, nie ma nic.
Jakbym tego nie sprawdził, c--j wie, może moi dziadkowie też posłaliby na to szmalec

W DUPIE mam, personalne poglądy o Ukraińcach. Myślcie sobie co se chcecie, ale proszę, zgłaszajcie tę zbiórkę i ostrzegajcie swoich bliskich.
Nie tylko tych całkiem starych, bo tego fejczura moim dziadkom zapodała 40-letnia, wykształcona ekonomicznie kobieta pracująca jako KSIĘGOWA.
A ja osobiście oprócz zgłoszenia zbiórki będę szukać gdzie to zgłosić bagietom.

info o spółce - https://rejestr.io/krs/995403/centrum-pomocy-potrzebujacym
post na peju Tfu stonogi- https://www.facebook.com/share/v/1HpxAZNAut/
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kosmiczny-Duch: @bombastick
Tak, specjalnie założyłem konto tylko i wyłącznie dlatego.
Stonoga jest patologicznym wyłudzaczem.
Nie jestem żadnym detektywem ani reporterem śledczym, nie umiem dotrzeć do głębokich źródeł, wszystko to co napisałem oparte na tym co zdążyłem znaleźć "na powierzchni", brakiem żadnych rzetelnych źródeł po stronie Stonogi i obrazem publicznym tej osoby,
jeśli mam rację i tym bardziej jeśli jej nie mam, proszę pomóżcie.
Cała akcja jest dla mnie wysoce niepokojąca i frustrująca, dlatego
Jelonke-nie-bambii - @Kosmiczny-Duch: @bombastick 
Tak, specjalnie założyłem konto ty...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz