Wpis z mikrobloga

#citiesskylines #gry

Ktoś mógłby poradzić jak przekonać się do tej gry? (nie wątpię, że jest świetna) Mam podstawkę i:
- gra wydaje mi się bardzo prosta i nudna.
- muzyka która nagle zwiększa głośność i prędkość jest chyba najbardziej irytującą w historii gier.
- miasto z 90tys. mieszkańców to już megapolis ? Serio nie ma na to jakiś urealnionych modów ?
- dlaczego to jest tak idiotyczne skonstruowane, że mając wioskę np. już mogę budować bramki na autostradach lub jakieś megabudowle.

Widziałem bardzo fajne rzeczy na yt które umożliwia ta gra (np. normalne ronda lub zjazdy z autostrad) i zastanawiam się czy do tego trzeba zakupić wszystkie dodatki czy są jakieś paczki modów ? Czy w ogóle jest sens grać w samą podstawkę ?
buddookan - #citiesskylines #gry

Ktoś mógłby poradzić jak przekonać się do tej gry? ...

źródło: capsule_616x353

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@buddookan jeśli masz czas to obejrzyj poradniki różne np od CityPlannerPlays lub Biffa Plays Indie Games bo super tłumaczą początki.
Modów jest pierdyliard, i najlepiej znowu poradniki od panów powyżej aby znaleźć te najbardziej pomocne. Z modami duzo sie zmienia bo można budować wiele fajnych rzeczy czy nawet rekonstruować realne lokacje, trzeba tylko cierpliwości.
Co do megapolis to pewnie chodzi o wydajność, majac takie wielkie miasto moze być problem z wydajnością
  • Odpowiedz