Aktywne Wpisy

Karolaaa555 +12
Jak ja chyba zacznę płacić jakimś randomom żeby się ze mną kolegowali. Myślałam, że jak zdam tą maturę to będzie super, że będzie zero zmartwień. A teraz wsm tęsknię bo przynajmniej nie miałam czasu na myślenie i wymyślanie takich bzdur tylko focusowałam się na nauce. Jedynie co mi poprawia humor to granie w te durne gry przez które przesiedziałam lata na dupie i nabawiłam się fobii społecznej przez którą dostaję codziennie pytania

wfyokyga +107
Dobranoc
źródło: temp_file497302056630926366
Pobierz

Zdelegalizować psy w miastach!
#psy #psiarze #niepopularnaopinia #zalesie
psiarzu, chcesz mieć psa, to sobie z nim zamieszkaj w schronisku, a normalnym ludziom daj po prostu żyć w spokoju.
Sroda, 6 rano i napierdzielaja tymi dzwonami. A wiesz co najlepsze? "W zasiegu sluchu" 2 koscioly. jeden skonczyl to drugi zaczal :PP
Pierwsza mysl: WTF przeciez dzis nie jest niedziela?
Siorka wrocila z roboty i pytam o co chodzi. A ona na to ze codziennie rano
Zbyt gruba przesada. Ze mi przeszkadza halas za oknem to az tak mnie obrazasz?
Tak sie sklada ze mieszkam w cichej okolicy. Okna praktycznie nie zamykam od wiosny do zimy. Cisza, spokoj i jest git.
Moze dlatego (z nieprzyzwyczajenia) ten halas mnie ztriggerowal.
Ale pamietam jak jeszcze mieszkalem z rodzicami. Swieto wiec chcesz sie wyspac bo mozesz. A tu ci napierdzielaja pod oknami dzwonkami bo boze cialo :/ Ale ten raz w roku to im odpuszczalem. Raz w
@JestemKolejnymRozowymPaskiem: zapraszmy na wieś, psy szczekały całą noc bo sarny podchodzą pod dom...
źródło: IMG_1659
PobierzU mnie na dużym osiedlu i okolicznych osiedlach mimo że psów multum. To cisza. Ot czasem jakiś szczeknie. I żaden nie wybiega z podwórka przez otwartą bramę.