Aktywne Wpisy

AgentGRU +108
Chłopczyku, szykuj się na pozew (napisany Comic Sansem, śmiechu warte)
#sebcel
#sebcel
źródło: 1000008965
Pobierz
Tox1c 0
To ja z nietypowym pytaniem, poszukuję jakiegoś taniego, memicznego "perfumu", ma to być część urodzinowego prezentu dla kolegi który jest jakimś koneserem. Chyba nie korzysta z wykopu ale wiem że jest na jakiś grupach w stylu tagu #perfumy
Na razie na oku mam tylko wodę po goleniu "Lider"
Na razie na oku mam tylko wodę po goleniu "Lider"

#polityka #bekazprawakow #usa
źródło: 1000010217
PobierzMam kumpla który odziedziczył w wawie po dziadku całą kamienice a sam jezdzi na koparce. Moglby ją sprzedac za kilkanascie milionów bo jest w swietnym punkcie w wawie. Mowi że musi cos w zyciu robic a
@splinter96: ma 5 minut rozpoznawalności, tylko teraz to może wykorzystać, za pół roku zamiast popularności dostanie wzruszenie ramion. Czego od niej chcesz, żeby na znak żałoby obcięła włosy i się zamknęła w klasztorze?
@Tremade serio Kirk jest słaby? Obiektywnie ciężko mi sobie wyobrazić lepszego męczennika dla prawicy
@hub_bub: nie każdego sensem życia jest plaża na mauritiusie albo na hawajach.
Są ludzie ktorzy lubią swoją robotę.
On jezdzi swoją koparką jcb za ponad pół miliona. W ciągu kilku dni wyciaga kilkadziesiat tys zł. Nie jest robolem na godziny u kogos tylko jezdzi sam u siebie. On w 3 dni potrafi zarobic tyle co inni w cały rok. Jak ma wykop pod jakis gazociąg albo wodociąg kilkadziesiąt metrow
Zadzwon i zapytaj
@splinter96: Jak będzie nie wiadomo, ale mamy przykład z własnego podwórka, gdy pani Martyna Wojciechowska w parę miesięcy po porodzie zostawiała dziecko z opiekunką i podróżowała po świecie robiąc medialny show.
@honeybadger9951: E tam, ja doceniam prawactwo za wspaniały content. To trochę tak jakby dotknąć prymitywnych form życia oglądając malowidła naskalne neandertalczyków.
źródło: G1JXnIta0AAd__V
Pobierz@Cebulaczan Trzy lata?! To żeś im czasu dał. Ja stawiam, że w przyszłym roku będzie.
Dla mnie to całe lansowanie się jest obrzydliwe. Dzieci straciły ojca, nie wiedzą pewnie co się dookoła dzieje, a typiara zamiast się nimi zająć to robi obwoźny cyrk w mediach i spienięża każdy moment. Okropne.
@honeybadger9951: chcielibyście. Kirk to nie Floryda i wprowadził wartość do świata, a nie ją odbierał. Wy jedynie słynięcie z rozbojów, działań terrorystycznych i destabilizacji państwa, więc tego nie pojmujecie. Kirk nie zasłynął ze śmierci.