Wpis z mikrobloga

Którędy mam jechać gdy jadę rowerem w stronę tak jak ten samochód? Tym pasem dla rowerów czy tak jak samochód? Wydaje mi się, że pasem, którym jedzie samochód, bo ten pas dla rowerów jest w przeciwną stronę, ale nie jestem pewny na 100%.

#rower #samochody #prawojazdy #motoryzacja bo tu dużo osób które na pewno się znają ( ͡º ͜ʖ͡º)
FedoraTyrone - Którędy mam jechać gdy jadę rowerem w stronę tak jak ten samochód? Tym...

źródło: d611f6339f741057696125f7f76a7ce40ef976fab2ec79b4d1d520a3fb8213e3

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

bo założę się że znalazłby się ktoś w samochodzie kto by mnie strąbił

@FedoraTyrone: Dla większości ludzi w samochodach, wszystko co jest odgrodzone linią od jezdni to DDR xD Barany w większości znajdują prawko w czipsach
  • Odpowiedz
założę się że znalazłby się ktoś w samochodzie kto by mnie strąbił gdybym jechał po prawej stronie,

@FedoraTyrone: idiota zawsze się znajdzie, czymkolwiek by się nie przemieszczał ;)

święcie przekonani że nie łamią przepisów gdy się wjebią w jeden kierunek

@dos_badass: ludzie mysłą, że jak cofają to nie jadą pod prąd? :D Ja slyszalem opinie od "speców", ze na jednokierunkowej nie mozna cofac ;) dzisas, a ja z
  • Odpowiedz
bo założę się że znalazłby się ktoś w samochodzie kto by mnie strąbił gdybym jechał po prawej stronie, bo przecież głupi rowerzysta ma pas dla rowerów obok

@FedoraTyrone: oni mają prawo jazdy i oc , więc nigdy by czegoś takiego nie zrobili( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz