Wpis z mikrobloga

@felakuti: Przecież Rumun pierwszy p------i jakie to konsole są c-----e steam zajebisty i na c--j ci pudełka - fani ludologów kreują ich na takich jakimi chcieliby widzieć xD
  • Odpowiedz
@T0pi5: to mają że pudełko z grą zawsze możesz sprzedać to raz a dwa zazwyczaj nie musisz pobierać 100gb z neta co w mniej usieciowionych rejonach to jest ściąganie jej lub nie przez dzień lub dwa

Podkreślam zazwyczaj bo mam świadomość że na xboxie masz na płycie tylko licencję na grę lub o gamekey carty w switchu 2 ale jednak sprzedaż pudełek na wspomnianą konsolę Nintendo świadczy o tym że
  • Odpowiedz
@felakuti: Gdzie tam jest radość i wiedza? xD Ja tam widzę frustracja i polaryzacje tematów w taki sposób żeby im się profity z tego zgadzały. Jedną radość jaką pokazuje Kiszak to jak ludziom z czatu albo wysłającym donejta matkę wyzywa.
  • Odpowiedz
@T0pi5: nie zamierzam dalej wbrąć w polemikę ponieważ wiem że jest to bezcelowe, masz swoje przemyślenia na ten temat i zdaje sobie sprawę że nie chodzi o dojście do jakiś wspólnych wniosków tylko "zaoranie" oponenta więc nawet jeśli argumenty nie będą po twojej stronie będziesz łapał za słówka stosował chwyty erystyczne albo szukał haków byleby wyszło na Twoje, dokładnie jak przy twojej ostatniej aktywności na tagu której też nie będę
  • Odpowiedz
@stary_asha: o uj ci chodzi? xD Stwierdzilem tylko fakt, ze obecnie wersje pudelkowe w 99% przypadkow nie wiaza sie z zadnym benefitem jesli chodzi o własność czy dostęp do gierki.
  • Odpowiedz