Aktywne Wpisy

SystemHalted2_0 +141
Moment przejścia z Windows 11 na Fedorę był chyba najlepszą decyzją od bardzo dawna. Serio, jakby ktoś mi wcześniej powiedział, że system może nie walczyć ze mną tylko po prostu działać, to bym nie uwierzył. To dojrzały, szybki i elegancki system, który daje mi pełną kontrolę i nie próbuje na każdym kroku wciskać konta online, telemetrii, reklam ani asystentów z AI, których nikt nie prosił.
System wstaje błyskawicznie, nie mieli dyskiem w tle,
System wstaje błyskawicznie, nie mieli dyskiem w tle,
źródło: temp_file1560360692872629706
Pobierz
naganiaczherculesa +372
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

W tym przypadku: π(22,5)² > 2(π*15²)
Warto pamiętać, kiedy następnym razem staniesz przed wyborem pizzy. ;)
Więcej moich ciekawostek: #losoweciekawostki
#ciekawostki #gruparatowaniapoziomu #pizza #jedzenie #gotowanie #matematyka
źródło: Jedna pizza, która ma średnicę 45 cm jest większa niż 2 pizze, które mają średnice po 30 cm
PobierzAle wpadlem na pomysla ze pobawie sie w przeksztalcanie zamiast policzenie.
Jak stary chlop bierze sie za przeksztalcanie to musi byc smiesznie
Komentarz usunięty przez autora
https://www.dawidsikorski.pl/pizza/
źródło: temp_file6609980759662831423
Pobierz@Piotrek6312 nie potrzebuje, ale po co na liczyć na kalkulatorze zamiast wpisać i mieć w 5 sekund? Tacy ludzie jak ty celowo sobie utrudniają życie by udowodnić jacy to oni nie są ynteligentnii i potrafią liczyć xD
@nilej:
To takie zapisywanie tego samego w inny sposob.
Siostrzeniec ostarnio robil zadanie. Nie powiem Ci teraz dokladnie przykladu ale chodzilo o to ze mieli tam jakies dzielenie liczb "z przecinkiem" i costam. No i ten kombinuje w slupku (po tak pani kazala) ALe przykald byl tak banalny jak wiedziales jak to ugryzc. Nie trrza bylo dzielic w slupku. Wystarczylo zamiast podzielic to
@DEMONzSZAFY: Dokladnie tak. I dokladnie tak zrobilem jak pierwszy raz sie z tym spotkalem. i wyszlo dokladnie tak jak powinno.
Ale dzisiaj jak znow zobaczylem ze ktos to porusza to postanowilem podejsc inaczej. Dla zabawy (bo prawdziwy wynik znam). I totalnie poleglem :DDD Wyszlo mi ze dwa z hakiem jest wieksze od 36 :DDD