Wszędzie lobbyści, mówienie ludziom co mają robić, wycieranie sobie przy okazji mordy bezpieczeństwem, a chcą wpuszczać w niekontrolowany sposób imigrantów z granicy polsko -bialoruskiej, 4 miesiące przed wybuchem pelnoskalowej wojny na Ukrainie wydatki na zbrojenia nazywają wywaleniem pieniędzy w bloto.
@Dawul: szczerze to już wolę paru razemitów niż kilku narodowców a alko nikt nie zabierze każda próba walki z nałogami kończy się utratą poparcia. Oczywiście żaden rząd nie chce walczyć z pijakami, peciarzami czy ćpunami a zdzierać podatki ale jakoś mi ich nie szkoda tylko dzieci
@Dawul: W Krakowie po wprowadzeniu zakazu sprzedaży alko nocą liczba karetek i incydentów po alkoholu zmniejszyły się o 30% a interwencje policji o 50%.
Jak widać rozwiązanie to działa, ale widać warszawscy radni w imię swojego spaczonego pojęcia wolności wolą żeby meliny typu żabka zarabiały dalej, a zwykli ludzie cierpieli
@Rainmaker97: po pierwsze źródło, po drugie ludzie dorośli to nie dzieci, po trzecie rozumiemy, że meliny typu restauracje, bary i pijalnie wódki już spoko?
@Dawul: Kiedyś pojawiły się głosy, że Zanderg to lewacka wersja Korwina. Dawno większej głupoty nie słyszałem. Korwin Zanderga rozjechałby jak walec, wgniótłby w ziemię, a na koniec przemielił i wydalił. Nie ma lepszego od Janusza Korwin-Mikkego.
po drugie nikt tego nie podważa, natomiast alkoholizm to choroba która w dużej mierze wpływa na przednią korę czołową odpowiedzialna za długotrwale planowanie - ucinanie możliwości impulsywnych i spontanicznych zakupów to dobra droga do walki z nią
po trzecie jeżeli towarzyskie wypicie dwóch piw to dla ciebie to samo co picie dla samego picia we własnej lepiance czy na murku to mam dla ciebie złą wiadomość
#wykopaka Czy wypada parze która chce jeść zdrowo i zrzucić kilka kg zrobić trolllowo pieroga z filcu? ( ͡º͜ʖ͡º) Kuwa, obiecałam że będzie moje rękodzieło w paczce i będzie (╯°□°)╯︵┻━┻
Mam nadzieje, że to ostatnia kadencja tych klaunów z razem i Zandberga w sejmie.
#polityka #bekazlewactwa #warszawa
źródło: 1000021307
PobierzJak widać rozwiązanie to działa, ale widać warszawscy radni w imię swojego spaczonego pojęcia wolności wolą żeby meliny typu żabka zarabiały dalej, a zwykli ludzie cierpieli
po drugie
nikt tego nie podważa, natomiast alkoholizm to choroba która w dużej mierze wpływa na przednią korę czołową odpowiedzialna za długotrwale planowanie - ucinanie możliwości impulsywnych i spontanicznych zakupów to dobra droga do walki z nią
po trzecie
jeżeli towarzyskie wypicie dwóch piw to dla ciebie to samo co picie dla samego picia we własnej lepiance czy na murku to mam dla ciebie złą wiadomość
źródło: 1000021304
Pobierz