Czaicie, że w Polsce jest ponad milion osób które nie wiedzą co mają myśleć dlatego słuchają darcia ryja jakiegoś dresa z siłowni i uznają to za prawdę objawioną?
@kobiaszu mataczenie w sprawie dronów, mataczenie w sprawie zniszczonego domu w Wyrykach, no i potem tacy ludzie jak dziki trener zyskują posłuch bo mogą powiedzieć śmiało: a nie mówiłem że lecą w ch*ja?
@RobolChuop: Jest ogromna różnica miedzy "dom trafiła polska rakieta, a nie dron", a "drony były ukraińskie" i nie jest to podstawa by nagle wierzyć gadającym głowom z neta
@kobiaszu: ofiarą demagogów i manipulantów pierwsi padają najsłabsi intelektualnie i moralnie - to oni idą do konfy i dzikich trenerów. Samo osłabienie wiarygodności instytucji jest dla nich pretekstem, wewnętrznym wytłumaczeniem samego siebie, dzięki któremu w końcu mogą zacząć uzewnętrzniać swoją ksenofobię, uprzedzenia i egoizm.
@kobiaszu: zupełnie mnie to nie dziwi. Stan polskiej edukacji jest bardzo niski. Pomijam już fakt ile osób kończy ta edukację i co z niej wynosi. Politycy nic z tym nie robią bo słabo wyedukowanymi ludźmi łatwo manipulować i koło się zamyka.
@kobiaszu: dużo straciliśmy przez autokorektę błędów ortograficznych, bo tutaj mogliśmy naprawdę szybko wyłapać czy mamy do czynienia z ćwierćinteligentem czy nie.
@kobiaszu A Ty skąd wiesz co masz myśleć? Bo Ci codziennie o 19:00 w tvn mówią? Tylko pytanie: skoro tak informują rzetelnie o tym co istotne to dlaczego nie powiedzą o tym, że Białoruś wzywa nas do „uregulowania sytuacji na granicy” a nasz rząd to zlewa tylko ograniczają się do tego ile było prób jej przekroczenia? xD Bo co? Bo wtedy skończyłoby się nakręcanie strachu i nie pasowałoby do całej narracji
Failure to address the abuse has been linked to factors such as fear of racism allegations due to the perpetrators' ethnicity; sexist attitudes towards the mostly working-class victims; lack of a child-centred focus; a desire to protect the town's reputation; and lack of training and resources.[26][27][11]
Uprzedzenia najgorsze mordo, mówię ci, nie bądź rasistą (
Czaicie, że w Polsce jest ponad milion osób które nie wiedzą co mają myśleć dlatego słuchają darcia ryja jakiegoś dresa z siłowni i uznają to za prawdę objawioną?
@kobiaszu: Dodaj do tego, że ten człowiek dosłownie ewidentnie próbuje tłumić krytykę publiczną na swój temat zastraszając ludzi ewentualnymi pozwami.
Dodaj do tego, że ten człowiek dosłownie ewidentnie próbuje tłumić krytykę publiczną na swój temat zastraszając ludzi ewentualnymi pozwami.
@Cztero0404: buahahahahahahahahahahaahahahahaha. Jesteście skrajnie obrzydliwi. Zyczę wam by dziki was dojechał, zwolennicy wprowadzenia zapisu o mowie nienawiści. Taka hiporyzja.
#wykopaka Czy wypada parze która chce jeść zdrowo i zrzucić kilka kg zrobić trolllowo pieroga z filcu? ( ͡º͜ʖ͡º) Kuwa, obiecałam że będzie moje rękodzieło w paczce i będzie (╯°□°)╯︵┻━┻
#dzikitrener #polskieonuce #ukraina
źródło: image
Pobierzźródło: dziki trener
PobierzDarcie mordy, ciągłe zbliżenia, średnia aparycja - ciężko się to po prostu ogląda
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzhttps://en.wikipedia.org/wiki/Rotherham_child_sexual_exploitation_scandal
Uprzedzenia najgorsze mordo, mówię ci, nie bądź rasistą (
@kobiaszu: Dodaj do tego, że ten człowiek dosłownie ewidentnie próbuje tłumić krytykę publiczną na swój temat zastraszając ludzi ewentualnymi pozwami.
@Cztero0404: buahahahahahahahahahahaahahahahaha. Jesteście skrajnie obrzydliwi. Zyczę wam by dziki was dojechał, zwolennicy wprowadzenia zapisu o mowie nienawiści. Taka hiporyzja.