Aktywne Wpisy
IbraKa +133
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Nic tak mnie nie cieszy jak upadek bandy poteznego tuńczyka
Oby trwały
#polityka #antykapitalizm #socjalizm
źródło: 1000012234
Pobierzrządy skrajnie prawicowych, prorosyjskich, antynaukowych płaskoziemców to mała cena za to żeby lewaki nie weszły do sejmu
Naród niewolników xD
@Rainmaker97: nie mam nic przeciw rozumnym lewakom, sam bywam tu lewakiem nazywany ale tam jest szerokie spektrum.
Socjaldemokraci są potrzebni. Wspierajacy pis komunisci, którzy zbratają sie z każdym zbrodniarzem aby obalić kapitalizm i powiesic na gałęziach kazdego przedsiebiorce nie są
Ostatnio usłyszałem genialną myśl od całkiem rozumnej feministki: w wojnie płci przegrywają wszyscy.
No tak, bo każdy kto nie liże rządzącej koalicji po pierścieniu jest wspierającym pisu, ładnie wam polaryzacja pierze beret
Bardzo dobrze by było, gdybyRazem zostalo poniżej progu dotacji. Uważam że Razemki, obok Korony Brauna to partia najbardziej zagrażająca naszemu krajowi, szczególnie po tym jak przeczytałem na grupie ich młodzieżówki że USA i NATO to
@Rainmaker97: każdy kto nie wspierał Kamali w ostatnich wyborach, de facto wspierał pomarańczowego. I choćbyś pękł ze złości, to nie działało inaczej.
Realpolitik to sie nazywa
Nie zarzucę ci teraz cytatow ale polecam sociale
@thorgoth: Walki klas nie proponuje Razem, ona się cały czas dzieje. Razem chodzi o to, aby pracownik zyskał w niej pozycję jakkolwiek inną, niż jednoznacznie przegraną.
Ale wiadomo - prawa pracownika i demokratyzacja pracy, to zło i największy szatan, trzeba zwalczać. Ciekawe, czyja to propaganda każe tak właśnie myśleć i komu jest ona na rękę, hmm... ( ͡° ͜
Wole swiat w którym nie ma praw kobiet, praw mężczyzn, praw robotników i praw przedsiębiorców.
Jestem entuzjastą praw człowieka, po prostu.
na szczęście w Polsce nie mamy jeszcze takiej polaryzacji jak w juesej i ludzie mają inne alternatywy od głosowania między wycięciem prawego czy lewego j---a
obserwuje socjale razemków i żadnego komentarza o wieszaniu bogatych tam nie widziałem, za to każdy był zgodny ze powinni uczciwie dokładać się do funkcjonowania państwa, a nie branie xboxa i karmy dla
@thorgoth: no ale to jakiś typek z forum młodzieżówki. Sama partia akurat wypisała się z jakichś lewicowych międzynarodówek, bo tamci nie widzieli nic złego w atakach rosji na Ukrainę. Więc w temacie bezpieczeństwa narodowego zdecydowanie najgorsze są konfa i korona wg mnie.
Partia Razem
@Rainmaker97: co do zasady się zgadzam. Ja nawet wyznaje zasade, że do funkcjonowania państwa powinni się dokładać proporcjonalnie najwięcej ci, którzy najwięcej z niego korzystają, ergo wielkie korporacje.
Niestety, mam wrażenie że u razemków popularniejszy jest pogląd aby jak najmocniej dowalić mechanikowi, właścicielce salonu fryzjerskiego czy weterynarzowi, bo to burżuje i bogacze z którymi trwa odwieczna "wojna klas".
Postulat aby gargantuicznie zwiększyć
Komentarz usunięty przez autora