Wpis z mikrobloga

@thorgoth: W Polsce stabilnie - może i jest c-----o, ale najważniejsze, że ten co chce coś poprawić sobie ryj obił, to jego nie lubimy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Naród niewolników xD
  • Odpowiedz
  • 2
rządy skrajnie prawicowych, prorosyjskich, antynaukowych płaskoziemców to mała cena za to żeby lewaki nie weszły do sejmu

@Rainmaker97: nie mam nic przeciw rozumnym lewakom, sam bywam tu lewakiem nazywany ale tam jest szerokie spektrum.
Socjaldemokraci są potrzebni. Wspierajacy pis komunisci, którzy zbratają sie z każdym zbrodniarzem aby obalić kapitalizm i powiesic na gałęziach kazdego przedsiebiorce nie są

Ostatnio usłyszałem genialną myśl od całkiem rozumnej feministki: w wojnie płci przegrywają wszyscy.
  • Odpowiedz
@thorgoth: niemożliwe, jak trzy miesiące temu pisałem tutaj że Razem ma podobne poparcie jak w 2015 roku i kompletnie nic się nie zmieniło to mi pisali że tera mordo to już będzie inaczej i Partia Razem będzie tylko rosła ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@thorgoth: > Wspierajacy pis

No tak, bo każdy kto nie liże rządzącej koalicji po pierścieniu jest wspierającym pisu, ładnie wam polaryzacja pierze beret

komunisci, którzy zbratają sie z każdym zbrodniarzem aby obalić kapitalizm i powiesic na gałęziach kazdego przedsiebiorce nie
  • Odpowiedz
  • 3
@loginnawykoppl: ja uważam ze ich baza jest niestety wieksza. Ilość ludzi z marksistowskim ukąszeniem oscyluje wokol 3%, do tego dochodzi spora baza klienteli socjalnej która z założenia nie chce pracować i ktorą mogą odbić pisowi.

Bardzo dobrze by było, gdybyRazem zostalo poniżej progu dotacji. Uważam że Razemki, obok Korony Brauna to partia najbardziej zagrażająca naszemu krajowi, szczególnie po tym jak przeczytałem na grupie ich młodzieżówki że USA i NATO to
  • Odpowiedz
  • 2
No tak, bo każdy kto nie liże rządzącej koalicji po pierścieniu jest wspierającym pisu, ładnie wam polaryzacja pierze beret

@Rainmaker97: każdy kto nie wspierał Kamali w ostatnich wyborach, de facto wspierał pomarańczowego. I choćbyś pękł ze złości, to nie działało inaczej.
Realpolitik to sie nazywa

Nie zarzucę ci teraz cytatow ale polecam sociale
  • Odpowiedz
W proponowanej przez Razem wojnie klas jest podobnie; przegra każdy

@thorgoth: Walki klas nie proponuje Razem, ona się cały czas dzieje. Razem chodzi o to, aby pracownik zyskał w niej pozycję jakkolwiek inną, niż jednoznacznie przegraną.

Ale wiadomo - prawa pracownika i demokratyzacja pracy, to zło i największy szatan, trzeba zwalczać. Ciekawe, czyja to propaganda każe tak właśnie myśleć i komu jest ona na rękę, hmm... ( ͡° ͜
  • Odpowiedz
  • 1
@wstanczyk: tak tak, wojna płci tez cały czas sie dzieje i naszym zadaniem jest walczyć, aby kobieta/mężczyzna (niepotrzebne skreślic) mieli w niej dobra pozycje.

Wole swiat w którym nie ma praw kobiet, praw mężczyzn, praw robotników i praw przedsiębiorców.
Jestem entuzjastą praw człowieka, po prostu.
  • Odpowiedz
@thorgoth:

każdy kto nie wspierał Kamali w ostatnich wyborach, de facto wspierał pomarańczowego.

na szczęście w Polsce nie mamy jeszcze takiej polaryzacji jak w juesej i ludzie mają inne alternatywy od głosowania między wycięciem prawego czy lewego j---a

obserwuje socjale razemków i żadnego komentarza o wieszaniu bogatych tam nie widziałem, za to każdy był zgodny ze powinni uczciwie dokładać się do funkcjonowania państwa, a nie branie xboxa i karmy dla
  • Odpowiedz
szczególnie po tym jak przeczytałem na grupie ich młodzieżówki że USA i NATO to zbrojne ramiona imperialistów i prawdziwy socjalista rozumie, że te sojusze należy zerwac

@thorgoth: no ale to jakiś typek z forum młodzieżówki. Sama partia akurat wypisała się z jakichś lewicowych międzynarodówek, bo tamci nie widzieli nic złego w atakach rosji na Ukrainę. Więc w temacie bezpieczeństwa narodowego zdecydowanie najgorsze są konfa i korona wg mnie.
Partia Razem
  • Odpowiedz
  • 0
każdy był zgodny ze powinni uczciwie dokładać się do funkcjonowania państwa

@Rainmaker97: co do zasady się zgadzam. Ja nawet wyznaje zasade, że do funkcjonowania państwa powinni się dokładać proporcjonalnie najwięcej ci, którzy najwięcej z niego korzystają, ergo wielkie korporacje.
Niestety, mam wrażenie że u razemków popularniejszy jest pogląd aby jak najmocniej dowalić mechanikowi, właścicielce salonu fryzjerskiego czy weterynarzowi, bo to burżuje i bogacze z którymi trwa odwieczna "wojna klas".
Postulat aby gargantuicznie zwiększyć
  • Odpowiedz