Aktywne Wpisy

annlupin +36
zaczął się tydzień grubego niedźwiedzia to trzeba coś zjeść a co uwas
źródło: annlupin20250413
Pobierz
ppooii 0
#gry #pcmasterrace #farcry #steam
Helo, widzę, ze na steam jest promka na FC4. Grałem tylko w cześć III, średnio pamiętam te grę, jedynie utkwił mi w głowie niezłe popaprany antagonista i fajna muzyka podczas misji z wypalaniem traw( ͡° ͜ʖ ͡°) Czy 4 cześć w 2025 roku dalej będzie grywalna? Mechaniki gry są takie same jak względem poprzednika czy cos
Helo, widzę, ze na steam jest promka na FC4. Grałem tylko w cześć III, średnio pamiętam te grę, jedynie utkwił mi w głowie niezłe popaprany antagonista i fajna muzyka podczas misji z wypalaniem traw( ͡° ͜ʖ ͡°) Czy 4 cześć w 2025 roku dalej będzie grywalna? Mechaniki gry są takie same jak względem poprzednika czy cos

Szkoda że zarobków nie waloryzujemy o wskaźnik inflacji. P------o ich do reszty. 100 zł za 10 minut na stacji to "za mało, bo kiedyś to było więcej" - jak dla mnie 25 lat temu 100 zł za przegląd to było po prostu za dużo względem zarobków i wartości, jaką przegląd za sobą niesie (wartość jest zerowa, bo nic nie sprawdzają XD)
#motoryzacja #samochody
Mi nigdy oprócz popatrzenia w papiery i sprawdzenia ważności butli nikt nic nie sprawdził więcej niż standardowy przegląd
Komentarz usunięty przez autora
25 lat temu ta stawia była o wiele za wysoka po prostu.
A mechanizm waloryzacji to jest kpina.
@Shatter: i to jedynie po 21 latach! Skandal! Piniondze kradno!
I tak, "kradno", bo owszem, 100 zł teraz to mniej niż kiedyś, ale przegląd nie jest wart nawet tego - po przeglądzie nie wiesz, co ci się zepsuło, generalnie nic nie wiesz. Chyba, że dziad robi, to się p-------e o żarówkę spaloną, choć mi się to nie zdarzyło