Wpis z mikrobloga

Kiedyś wchodziłeś na Wykop i można było w sumie poczytać z ciekawością większość tagów. Dziś większość tagów trzeba mieć na czarnej, żeby z ciekawością poczytać wykop xD

To tak apropos nowej wykopowej wojny psiarze vs niepsiarze

• 114
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PodniebnyMurzyn: a ja w tej wojnie nie uczestniczę aktywnie, choć w dzieciństwie pogryzł mnie pies - przytulanka z którym miałem wydawało się dobry kontakt i po tym incydencie nie przepadam za psami. Są wyjątki, które lubię, ale obcych nie lubię i nie pozwolę żadnemu psu zanadto się spoufalać.

Na marginesie - kupiłem se normalnej wielkości motorek. (ʘʘ)
Ale skuterek jako narzędzie i tak jest super.
  • Odpowiedz
nowej wykopowej wojny psiarze vs niepsiarze

@PodniebnyMurzyn: ta wojna trwa co roku przed Sylwestrem

Po zwierzęciu nigdy nie wiesz co mu zaraz nie odwali.

I to jest największy problem ludzi z psami - traktują ich jak dzieci czy zabawkę nie rozumiejąc, że to "tylko" zwierzę. Dlatego mój pies jest moim ostatnim psem. Nie mam siły już męczyć się na spacerach z idiotami, którzy są kompletnie nieasertywni względem swoich psów, gapią
  • Odpowiedz
Bo od jakoś dwóch lat osy zdobyły gigantyczna popularność. Od razu nagonka się nie zaczyna, hulajnogi w pl tez były wiele lat, dopiero spopularyzowanie ich dało efekt w postaci nagonki, od kiedy bachory zaczęły dostawać to na komunię. Toć kiedyś to samo było z quadami, wyjeżdżały tym dziesięciolatki na ulicę.
A co do psów. Mnie ugryzł lata temu, za dzieciaka jeden.
W tym roku wyskoczył na mnie jeden pies jakiejś babki i robiąc unik
  • Odpowiedz