Wpis z mikrobloga

@Oldjero: Michal Bodzioch, ktory znany w internecie jest jako Dziki Trener, jest ruskim dezinformatorem. Do tego naganial swoich widzow do kupna akcji mPaya, co bylo klasycznym pump&dumpem
  • Odpowiedz
@Oldjero: Tak szczerze to chłop by musiał chyba z 1/3 narodu polskiego pozwać, a po drugie mogą mi się czyjeś filmy nie podobać więc nie wiem na czym ten wniosek sądowy miałby się opierać? "Wysoki sądzie anon z wykopu z nickiem nasram ci do wanny nie lubi moich filmów? O bez jaj.
  • Odpowiedz
@Janusz_herbu_sKoryBut_Wisnioweczka:
Niestety w Polskim systemie prawnym często jest tak, że sąd potrafi przyznać wygraną osobie, która uzna że jest obrażona bez patrzenia kto ma rację ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
I co więcej, faktycznie często takie osoby wygrywają bo sąd NIE analizuje kto ma rację, tylko czy jakiś c--j, pomimo że jest
  • Odpowiedz
Czy ktoś może mi to przetłumaczyć? Było za mało dramatycznych zoomów i nie do końca zrozumiałem nagranie
  • Odpowiedz
@Oldjero: No to teraz osoby w grupie wymienionej czekają na pozew, a jak go nie otrzymają - polecam zgłosić groźby bezprawne, bo ciężko określić co ten człowiek ma na myśli, ale jest wyraźnie pobudzony i istnieje ryzyko, że miał na myśli jakieś pobicie... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Michal Bodzioch, ktory znany w internecie jest jako Dziki Trener, jest ruskim dezinformatorem. Do tego naganial swoich widzow do kupna akcji mPaya, co bylo klasycznym pump&dumpem

@BestKaptyn: żebyście wy w 20% tak samo się starali z krytyką popisu, co z dzikim. I tak, ch** mu w dupę za to.

Tak szczerze to chłop by musiał chyba z 1/3 narodu polskiego pozwać, a po drugie mogą mi się czyjeś filmy nie
  • Odpowiedz
@PowiatowyBanan: Ich można na lajcie pociągnąć do odpowiedzialności za słowa.

No widać że nikogo w polsce nie próbowałeś pociągnąć do odpowiedzialności za słowa bo to wcale ani takie proste ani takie przyjemne jak ci się wydaje. A rezultat nawet jak ci sąd przyzna racje może być daleki od oczekiwań. Warto sobie popatrzeć na dramy yt'berów o obrażanie które się kończą w sądzie. Niekiedy cały proces to cyrk (przekładanie choćby terminów)
  • Odpowiedz
Nom, np Gimper miał wygraną sprawę której nie wygrał. lol

Takiego Nitra też olali.

@SarahC: 2 sprawy to wszystkie sprawy, no tak.jpg

Bo chyba nie myślisz że jak któryś wykopek dostanie do zapłaty 10k czy 20k to zamknie morde i nigdy więcej nic złego na nikogo nie
  • Odpowiedz
  • 0
@IksdeHeheh

@gr100: a co towarzyszu, już nie jesteście za wolnością słowa i "odmiennym zdaniem"? ¯\(ツ)/¯

Jestem bądź nie jestem zależnie od sytuacji - jak wszyscy 😀
Bardziej mnie interesuje czy taki trener wygrałby taka sprawę
Polskie sądy to dziwne instytucje 😉
  • Odpowiedz