Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +125
Mirki, co się dzieje w tej części Polski zaznaczonej na mapie tym kształtem? Można jeszcze ewentualnie podciągnąć dalej na wschód Kaszuby i kilka kolejnych lokalizacji na południe w kierunku Wrocławia.
To przecież potężny kawał terenu, a tymczasem zero obecności w mediach, internecie. Brak dużych miast (największe to chyba #pila i #gorzow), brak ważnych, głośnych wydarzeń może z wyjątkiem Woodstocka czy tam Polandrocka w Czaplinku. Co tam się
To przecież potężny kawał terenu, a tymczasem zero obecności w mediach, internecie. Brak dużych miast (największe to chyba #pila i #gorzow), brak ważnych, głośnych wydarzeń może z wyjątkiem Woodstocka czy tam Polandrocka w Czaplinku. Co tam się
źródło: temp_file7400560210390700764
Pobierz
tomilipin +586
Moja różowa, jako behapowiec, obsługuje różnego rodzaju instytucje i inwestycje. Dziś rano dostała zgłoszenie z budowy - wypadek pracownika na rusztowaniu. Myśleliśmy, że chłop spadł, a tu się okazuje, że jakiś stary pryk zrzucił pełną małpkę z wysokości czwartego piętra (z rusztowania) i butelka robiła się o głowę młodego, który stał na ziemi. Chłopak stracił przytomność, ale nie wezwali do niego karetki. To było wczoraj. Dziś moja różowa jedzie na miejsce i

Niestety ich działania u nas również są pełne sukcesów. Wysyp zwykłych ludzi spod tagu #polskieonuce siejących dezinformację i ruską propagandę jest tego najlepszym dowodem.
Takie sianie dezinformacji i propagandy w interesie wrogiego nam państwa powinno zostać prawnie usankcjonowane. Ludzi którzy w internecie wypisują ruskie bzdury powinno odwiedzać ABW. Robić o nich wywiady z sąsiadami zadając im pytania czy czasem nie byli świadkami kontaktów rosyjskojęzycznych ludzi z owym sąsiadem. Przepytywać rodziny. Niech później czują na sobie wzrok pełen podejrzliwości od otoczenia.
Robić też kontrole skarbowe skąd mają dochody.
Możliwe że poza prewencyjnym charakterem takich działań możnaby i niejednego ruskiego agenta wychwycić.
W przypadku bardziej znanych onuc możnaby zrobić to medialnie. Przetrzepać publicznie takich Panasiuków, Wilków, Braunów czy innych Dzikich Trenerów. Niech wiedzą że nie są bezkarni.
Drastyczne, ale konieczne. To nie jest już zabawa we wzajemne wyzywanie się od lewactwa czy prawactwa. Rosja to śmiertelnie niebezpieczny, psychopatyczny kraj. Każdy kto działa na jego korzyść powinien ponieść tego konsekwencje.
#wojna #ukraina #rosja #polityka
źródło: temp_file7312445709419156572
Pobierzrządy zachodnie się dokładają bo typowy bolak widzi głupie ruchy typu zamknięcie lasów w covid, kombinacje przy wybuchu w Przewodowie czy teraz jak się okazało, że to rakieta z F-16 spadła na dom. I potem jest podatny na teorie spiskowe.
Swobodny przepływ informacji to jest miękkie podbrzusze zachodu i niezależnie czy nam się to podoba czy nie są dwie możliwości -
1) albo dominacja wschodnich wrogów znacznie większą siłą konwencjonalną i produkcyjną oraz potencjałem ludzkim (no przy takich zdezindustrializowanych USA no to elo, oraz przy śmiesznie słabej demografii w porównaniu do Chin, Indii)
Typowy bolak jakby mu memcen mówił i dziki trener, że zamykanie lasów jest super to by sam je siatką ogrodził. A jakby mówił że trzeba podnieść podatki bo państwo potrzebuje to by mówił "No tak na chlopski rozum musimy
Wiadomo, że zasoby intelektualne Rosjan są dużo niższe niż Polaków. Świadczy o tym średnia IQ wyższa dla rusków i fakt m.in. latania w kosmos czy cały przemysł nuklearny
Powiesz coś be na Tuska/Kaczyńskiego? Cyk, kontrola i przesłuchanie. Nie mam wątpliwości co do tego. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 1000012239
PobierzNie mają wolnomyślicieli. Grzecznie piszą, że SWO to SWO. Nie pozwalają obcym krajom wpływać na społeczeństwo. Sami to robią.
Niestety państwa zachodniej cywilizacji same sobie zapracowały na całe tabuny mocno wpienionych ludzi o poglądach skrajnie na prawo. Przede wszystkim latami olewania tematu migracji a nawet zachęcania do niej. Biały człowiek nie chce zostać mniejszością na swoim własnym kontynencie i cały ten ruch który uważamy za sterowany w Rosji jest czymś
źródło: images
Pobierz@Jabby: i już wiem z kim mam do czynienia xD
@koniecswiatajestbliski: Niby czemu? Na początku mieli zdanie X potem zmienili na Y. Na 100% ktoś to ciągle wyciągał i manipulował więc żeby skończyć te zabawy to usuneli. W wypowiedziach jak się ich pyta to nadal gadają że na początku popierali potem zmienili zdanie pod wpływem dowodów.