Wpis z mikrobloga

#kononowicz #patostreamy #nowakoprawca

Śledztwo ws. oprawców konona zostalo przedłużone. Dla wszystkich, którzy poczuli niedosyt(ponieważ oczekiwali na postawienie mu zarzutów dzisiaj) w tym mnie pocieszam, bo tak się nad tym zastanowaiłem to kolejne 2 miesiace zarcia benzo i paluchów rudej benzogruszki. Popatrzcie, nawet gdyby postawili dzisiaj zarzuty to rudy chociaz wiedziałby na czym stoi, a tu kolejne dwa miesiące niepewności "bo może mu się a nóż uda" i stresu pomimo tego że kolejne wydłużenie śledztwa oznacza(w mojej ocenie) że prokuratorowi sprawa sie nie przejadła i widzi w zgłoszeniu winnych i potrzebuje czasu żeby wszystkich winnych określić. Na pewno wydłużenie śledztwa(w szczególności drugie i o 2 miesiące) nie jest dobrym znakiem dla rudej małpy.

To są oczywiście tylko moje przemyślenia(nie mam wykształcenia prawniczego i nigdy na szcześci nie musiałem brać udziału w sprawie karnej wiec nie znam dokladnych procedór i zwyczajów), ale cieszy mnie że taką wiadomość dzisiaj dostaliśmy. Jak dla mnie to informacja od prokuratura w stylu: "Przestępstwo zostało popełnione i wiemy że jest więcej osób winnych niż wskazane przez zawiadamiającego, poczekacie jeszcze ale w koncu pier[...]niemy z grubej rury i dużo wiecej osób beknie za znącanie".

Tak więc milego obgryzania łap swoich i innych benzogruszko, wiecej nerwowego seplenienia i zakłamywania rzeczywistościi pastorowy pastuchy a reszcze mlecznej ekipy radzę żeby się zastanowili czy ich prokuratura nie pociągnie do odpowiedzialności(np. wsw czy utyta berliniara) ponieważ skoro śledztwo zostało znowu przedłużone to nowaki i pies na pewno usłyszą zarzuty, ponieważ nie wierze że gdyby prokurator miał zamiar umarzać sprawę to by wydłużał śledztwo aby wykazac jak kryształową postacią jest estrogenowa księżniczka i jego poplecznicy.

Oczywiscie możecie się nie zgadzac(rude koboldy na pewno będą krzyczeć że sledztwo zostanie umorzone ale i tak ich każdy na tagu bo ma własny mózg i nie potrzebuje narryracji z bielska z blika[chociaż nie zdziwiłbym się że cześc tych matołów sieje propaganda za darmo z zemsty za to że Olo ich pogonił gdy się łasili do niego]).
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Szychasekk niech wydaje hajs poki jeszcze moze bo z paki nigdzie nie wyjedzie przez chwile, inna sprawa ze pewnie sad bedzie sciagal z niego hajs zarobiony na przestepstwie wiec i tak po postawieniu zarzutow juz nigdzie nie poleci.

Jako ze wiadomosc prokuratura zrobila mi dzien to zycze benzo ksiezniczce zeby sobie pouzywal przed postawieniem zarzutow.

Najlepsza będzie panika reszty mlecznej ekipy i strach komu jeszcze postawia zarzuty poza osobom, ktore byly
  • Odpowiedz
@DarthRevan155: to tak ogólnie nie działa, jak sprawa jest ciągle przedłużana bez postawienia zarzutów to zwykle oznacza to umorzenie. Natomiast w tym prxypaeku nie przesłuchano głównego wynowajcy, więc nie jest świadkiem, więc prawdopodobnie może to oznaczać że chcą go na końcu przesłuchać jako podejrzanego. Jest dużo stron dowodów więc też dlatego może to tyle trwać. Jak dla mnie 50/50
  • Odpowiedz