Aktywne Wpisy

ly000 +89
Próbuję zrozumieć co takiego ludzie widzą w typowym nowym budownictwie i nie rozumiem tego. Tak, tak, niech sobie każdy buduje i mieszka gdzie chce, no ale zebrało mi się na narzekanie.
Ludzie w szczerym polu budują domki wielkości mojego garażu w kształcie czegoś, co kiedyś można było nazwać domkiem letniskowym i jeszcze nagrywają filmiki na youtube jacy to znawcy budownictwa są i jakie to doświadczenie mają, bo wybudowali domek 90-120 m2.
Czy
Ludzie w szczerym polu budują domki wielkości mojego garażu w kształcie czegoś, co kiedyś można było nazwać domkiem letniskowym i jeszcze nagrywają filmiki na youtube jacy to znawcy budownictwa są i jakie to doświadczenie mają, bo wybudowali domek 90-120 m2.
Czy
źródło: image
Pobierz
mlody_sarmata_ +364
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Śledztwo ws. oprawców konona zostalo przedłużone. Dla wszystkich, którzy poczuli niedosyt(ponieważ oczekiwali na postawienie mu zarzutów dzisiaj) w tym mnie pocieszam, bo tak się nad tym zastanowaiłem to kolejne 2 miesiace zarcia benzo i paluchów rudej benzogruszki. Popatrzcie, nawet gdyby postawili dzisiaj zarzuty to rudy chociaz wiedziałby na czym stoi, a tu kolejne dwa miesiące niepewności "bo może mu się a nóż uda" i stresu pomimo tego że kolejne wydłużenie śledztwa oznacza(w mojej ocenie) że prokuratorowi sprawa sie nie przejadła i widzi w zgłoszeniu winnych i potrzebuje czasu żeby wszystkich winnych określić. Na pewno wydłużenie śledztwa(w szczególności drugie i o 2 miesiące) nie jest dobrym znakiem dla rudej małpy.
To są oczywiście tylko moje przemyślenia(nie mam wykształcenia prawniczego i nigdy na szcześci nie musiałem brać udziału w sprawie karnej wiec nie znam dokladnych procedór i zwyczajów), ale cieszy mnie że taką wiadomość dzisiaj dostaliśmy. Jak dla mnie to informacja od prokuratura w stylu: "Przestępstwo zostało popełnione i wiemy że jest więcej osób winnych niż wskazane przez zawiadamiającego, poczekacie jeszcze ale w koncu pier[...]niemy z grubej rury i dużo wiecej osób beknie za znącanie".
Tak więc milego obgryzania łap swoich i innych benzogruszko, wiecej nerwowego seplenienia i zakłamywania rzeczywistościi pastorowy pastuchy a reszcze mlecznej ekipy radzę żeby się zastanowili czy ich prokuratura nie pociągnie do odpowiedzialności(np. wsw czy utyta berliniara) ponieważ skoro śledztwo zostało znowu przedłużone to nowaki i pies na pewno usłyszą zarzuty, ponieważ nie wierze że gdyby prokurator miał zamiar umarzać sprawę to by wydłużał śledztwo aby wykazac jak kryształową postacią jest estrogenowa księżniczka i jego poplecznicy.
Oczywiscie możecie się nie zgadzac(rude koboldy na pewno będą krzyczeć że sledztwo zostanie umorzone ale i tak ich każdy na tagu bo ma własny mózg i nie potrzebuje narryracji z bielska z blika[chociaż nie zdziwiłbym się że cześc tych matołów sieje propaganda za darmo z zemsty za to że Olo ich pogonił gdy się łasili do niego]).
Jako ze wiadomosc prokuratura zrobila mi dzien to zycze benzo ksiezniczce zeby sobie pouzywal przed postawieniem zarzutow.
Najlepsza będzie panika reszty mlecznej ekipy i strach komu jeszcze postawia zarzuty poza osobom, ktore byly