Aktywne Wpisy
BobekRobek +108
źródło: 20250918_102120
Pobierz
moll +84
Nie nadążam za cenami używanych książek... Cykl Expanse Coreya, 9-10 tomów, w zależności ile ktoś uzbierał to od 500 zł wzwyż, plus opłata dla olx, plus koszty wysyłki. Tymczasem komplet wszystkich 10 nowych, z księgarni, z darmową wysyłką, wychodzi poniżej 350zł xD
#ksiazki #takasytuacja
#ksiazki #takasytuacja

![[ang] Samsung nagrodził nabywców smart-lodówek reklamami](https://wykop.pl/cdn/c3397993/c7d7a92f682bae53a60a6ce92aad87ed8e8042bd5036dc6ff9211bb2901e03a0,q80.jpg)

Mam taki problem z #rozowypasek .
W teorii jest super, ale gdy przychodzi do jakieś sprzeczki/kłótni/wymiany zdań, to nie robi tego w sposób inteligentny, bazując na faktach. Wtedy robi wszystko żeby mi dopiec, skacze z wątku na wątek, obraża mnie, wmawia mi coś czego nie robiłem i mówi mi wprost rzeczy które według mnie są brakiem szacunku. Wkurza mnie na przykład, że gdy nie chce spełnić jakiegoś jej widzimisię, np. ciuszek który założę tylko raz w życiu, bo mi się nie podoba, ale kosztuje dużo, to wmawia mi że jestem chytry, dusigrosz i napewno tego nie chce bo jest drogie.
Próba rozmowy niestety kończy się fiaskiem - gdy tylko zacznę mówić, że przegina to mówi że ma rację i przeskakuje na temat tego co ja robię źle.
Czasem mam ochotę po prostu wyjść i trzasnąć drzwiami, a nigdy tego nie zrobiłem.
Czy te różowe serio takie są jak z tych memów i dowcipów? Bo moja jakby się wpisywała
#zwiazki #logikarozowychpaskow # logikaniebieskichpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: no bingo- odkryłeś naturę kobiet, mój różowy kochany, mądry osobnik podczas sprzeczki zamienia się w nierozumną istotę do której nie dociera w języku polskim absolutnie nic, powtarza jak mantrę jakiś zlepek słów niezwiązany z tematem- wiesz co jest najlepsze (ale i bardzo trudne!)- zamilknąć, można wyjść albo po
@lobo: a wyolbrzymianie to gaslighthing czy nie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@razdwatrzy55: tak, jeżeli ktoś to ciągle robi to jest jak najbardziej gaslighthing, do pewnego stopnia każdy to robi, ale po przekroczeniu pewnej granicy która jest różna dla każdego to jest właśnie jedna z rzeczy tak nazywana, wszelkie formy manipulacji, zakłamywania rzeczywistości, przekręcania historii etc.