Wpis z mikrobloga

Planuję zakupić Nintendo switch 2. Jakie polecacie takie must have gry na początek? Szukać używanych czy raczej nówki? #nintendoswitch
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Szukać używanych czy raczej nówki?

@Birter: najbardziej się opłaca kupić używkę i sprzedać używkę. Ograłem tak wszystkie duże tytuły AAA za darmo, na niektórych zarobiłem parę złotych nawet.

No chyba że chcesz kolekcjonować, albo kasa nie ma znaczenia to bierz nowe.

Na pewno warto ograć obie Zeldy
  • Odpowiedz
Skup się na grach AAA i olej gry Nintendo

@SzmaragdowySmok: przecież wiele gier AAA, takich jak Wiedźmin czy Cyberpunk to najgorszej ogrywać właśnie na Switchu. A samego switcha kupuje się też dla exów od N. Wydaje mi się że napisałeś odwrotnie niż się robi xD
  • Odpowiedz
@SzmaragdowySmok: PS4 ma 13 lat, wersja pro jest trochę nowsza. O czym ty rozmawiasz? xD

Takie tytuły AAA ogrywa się albo na fajnym #pcmasterrace albo na nextgenie, nie na kieszonsolce. Switcha się kupuje dla fajnej platformy, mobilnego grania, exów i gier indie, z możliwością od biedy pogrania sobie w jakieś AAA które już ograliśmy na dużym ekranie. Pierwszy raz w życiu się spotykam by ktoś miał odwrotne myślenie
  • Odpowiedz
@SzmaragdowySmok: u mnie 4090 i Wiedźmina wolałem ogrywać na 42" OLEDzie a nie małym ekranie (lub w słabej jakości po podłączeniu do tegoż ekranu). O strzelankach już nie będę się nawet wypowiadał.

Masz zwyczajnie bardzo nietypowe gusta
  • Odpowiedz