Aktywne Wpisy

Tytyka +169
Muszę się pochwalić mirki. Udało mi się zrobić pierwszy w życiu rosół tak jak to robi moja mama z udka kaczki. Wyszedł super
#gotujzwykopem
#gotujzwykopem
źródło: temp_file3765796085747042391
Pobierz
laventel +29
Za każdym razem jak koleżanki mi opowiadają jaki dramat jest na rynku matrymonialnym z chłopami to jestem tak wdzięczna że mam swojego niebieskiego od 7 lat i jest między nami super ( ͡° ͜ʖ ͡°) #zwiazki #niebieskiepaski

@Birter: najbardziej się opłaca kupić używkę i sprzedać używkę. Ograłem tak wszystkie duże tytuły AAA za darmo, na niektórych zarobiłem parę złotych nawet.
No chyba że chcesz kolekcjonować, albo kasa nie ma znaczenia to bierz nowe.
Na pewno warto ograć obie Zeldy
@SzmaragdowySmok: przecież wiele gier AAA, takich jak Wiedźmin czy Cyberpunk to najgorszej ogrywać właśnie na Switchu. A samego switcha kupuje się też dla exów od N. Wydaje mi się że napisałeś odwrotnie niż się robi xD
Takie tytuły AAA ogrywa się albo na fajnym #pcmasterrace albo na nextgenie, nie na kieszonsolce. Switcha się kupuje dla fajnej platformy, mobilnego grania, exów i gier indie, z możliwością od biedy pogrania sobie w jakieś AAA które już ograliśmy na dużym ekranie. Pierwszy raz w życiu się spotykam by ktoś miał odwrotne myślenie
Masz zwyczajnie bardzo nietypowe gusta
@SzmaragdowySmok:
źródło: comment_1626040698D7HZgdkBTDlK2jzHeNgfWd
Pobierz@SzmaragdowySmok: chyba najgorsza rada w kontekście konsol nintendo XD