Wpis z mikrobloga

@kone: Ale wiecie, że są przypadki, gdy para umawia się, że kobieta zostaje w domu z dzieckiem, a później ojciec zamienia się w Hausgestapo?
  • Odpowiedz
Ale wiecie, że są przypadki, gdy para umawia się, że kobieta zostaje w domu z dzieckiem, a później ojciec zamienia się w Hausgestapo?

@Kuduro: No to można to chyba przekazać na jakimś bardziej mającym znaczenie przykładzie, a nie majtkach. Jak chcą robić clickbaity to niech się liczą, że ludzie nie będą ich brać na poważnie
  • Odpowiedz
@kone: raczej w zyciu czesci ludzi wciaz bez zmian. Na szczescie spolecznie nie ma juz na to przyzwolenia i takie postawy sa krytyowane, moze poza jakimis turbo katokonserwatywnymi srodowiskami.
  • Odpowiedz
@kone: ja też mam tabelkę w excelu w której zapisuję codzienne wydatki. Dla mnie to podstawowa rzecz, dzięki której zawsze wiem ile mam pieniędzy. Faktycznie, piekło.
  • Odpowiedz
@kone: dlaczego Der Onet pisze, że kupowanie biustonoszy w Lidlu to jest coś złego? Przecież to niemiecki sklep, powinni, zamiast tego wstawić Biedronkę, bo się bardziej kojarzy z Polską, mimo że to portugalski sklep
  • Odpowiedz
Ale wiecie, że są przypadki, gdy para umawia się, że kobieta zostaje w domu z dzieckiem, a później ojciec zamienia się w Hausgestapo?

@Kuduro: Na pewno takie istnieją sytuacje (jak prawie każda możliwa sytuacja we wszechświecie) i w drugą stronę też. Na pewno nie jest to też w Polsce problem systemowy, tylko jakiegoś promila patologii. Tak mały promil, że redaktor Onetu nie znalazł takiej pary, tylko zmyślił artykuł, a podane
  • Odpowiedz