Aktywne Wpisy

chrupki_z_zupki +174

moll +52
Podejście nr 2 do jajek sadzonych na patelni ze stali nierdzewnej. Przy poprzednim trochę za słabo rozgrzana patelnia, potem minimalnie zbyt wysoka moc pod jajkami, przez co też szybciej musiałam zdejmować, bo się za mocno zjarały.
Czy przywarło? Oczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°) chociaż nie wszystko, jakieś 70%, a reszta nawet polubownie zeszła. Na szczęście przywarło na tyle "dobrze", że wystarczyło odmoczyć
Dlatego dzisiaj podejście nr 2!
#
Czy przywarło? Oczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°) chociaż nie wszystko, jakieś 70%, a reszta nawet polubownie zeszła. Na szczęście przywarło na tyle "dobrze", że wystarczyło odmoczyć
Dlatego dzisiaj podejście nr 2!
#
źródło: 1000018178
Pobierz

#gotujzwykopem #arinkaofood
źródło: 20250914_202742
Pobierzźródło: 1000004596
PobierzA i jeszcze tajskie żarcie czyli sos rybny z kokosem, krewetkami.
Wygooglowałam teraz że na Maderze jada sie rożne ryby z bananami wiec może wykopkom sie tym razem aż tak styki nie popalą xD
Bardzo smaczne, polecam
@moll: plantan to taki banan, tylko nie jest słodki i na surowo go nie można jeść.
Sałatka raczej jest słodka, jak pisałam zabrakło pomarańczy, papryka raczej zbędna, szału nie robi. Masz rację co do groszku, poszłam na łatwiznę, nie kupiłam groszku do zamrażalki.
źródło: temp_file634970871134428415
Pobierz@moll Duzo lepsze jest jak sie przegryzie przez noc w lodówce, warto sie przełamać. Jak pisałam, brakuje pomarańczy, wtedy nie potrzeba limonek.
Poza tym nie jem żadnych słodyczy, oprócz tych w daniach azjatyckich i z rybami.