Wpis z mikrobloga

Czy ktoś z was może miał taki problem z #cyberpunk2077 ? Gra się normalnie odpala ale jak z menu wybiorę kontynuuj to się wszystko zamyka i taki oto komunikat się pojawia. Próbowałam sprawdzać spójność plików (kiedyś to pomogło) ale dzisiaj nie. Reinstall też nie pomaga. Wgranie starszego sterownika do grafiki też nie.
W piątek grałam, nie było żadnego problemu ani też większych zmian od tego czasu. ( ͡° ʖ̯ ͡°)

#pytaniedoeksperta #pytanie #gry
Pandzia_art - Czy ktoś z was może miał taki problem z #cyberpunk2077 ? Gra się normal...

źródło: image

Pobierz
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pandzia_art: Z tego co pamiętam to miałem podobne objawy w cb2077. Próbowałem wszystkiego, od reintalacji, naprawy, zmiany wersji, zmiany sterowników grafiki, itd. Nic nie pomagało. Dopiero jak znalazłem katalog z ustawieniami gry. Jest osobny katalog poza folderem gry. Fizycznie go skasowałem i cb2077 magicznie zaczęło działać( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Pandzia_art: Czyli możesz mieć redscript'a. Usuń katalogi r6 i engine, a potem zweryfikuj pliki przez Steam (powinno dociągnać jakieś 300mb brakujących plików) i wtedy zobacz czy odpali.
  • Odpowiedz
@Pandzia_art: Ale rollercoaster. Zobacz co się wyświetla jak klikniesz na "Co jest zawarte w tym zgłoszeniu?" i jeśli będzie tam jakiś error log wklej go tutaj albo na pastebin i wklej link.
Wypróbuj też sposób @panmimoskok, dla ułatwienia wciśnij Win+R na klawiaturze albo w start Uruchom/Run, wklej to

%userprofile%\AppData\Local\CD Projekt Red\Cyberpunk 2077

i usuń plik UserSettings.json z katalogu (po uruchomieniu gry będziesz miała zresetowane wszystkie ustawienia).
  • Odpowiedz