Czy ktoś z was może miał taki problem z #cyberpunk2077 ? Gra się normalnie odpala ale jak z menu wybiorę kontynuuj to się wszystko zamyka i taki oto komunikat się pojawia. Próbowałam sprawdzać spójność plików (kiedyś to pomogło) ale dzisiaj nie. Reinstall też nie pomaga. Wgranie starszego sterownika do grafiki też nie. W piątek grałam, nie było żadnego problemu ani też większych zmian od tego czasu. ( ͡°ʖ̯͡°)
@Rosh: @wujek_mikazjusz @panmimoskok niestety nie sprawdzę.. przedwczoraj mój kąkuter stwierdził, że sobie umrze xD ale jak tylko ogarnę to będę testować bo chce skończyć grę :p dziękuję wam i tak za pomoc :)
@Pandzia_art: Chyba, że okaże się, że za błędy odpowiedzialna była wadliwa część i po wymianie wszystko będzie śmigać. Jeszcze się nie spotkałem z tym żeby MOBO sobie wzięła i zdechła ale plus taki, że to nadal jedna z tych tańszych części do wymiany.
@Rosh: raz już tak przy innej miałam, że miesiac nie posłużyła i okazało się, że jakaś wadliwa seria - już nie pamiętam o co tam dokładnie chodziło ale efekt był taki sam, umarła nagle. Generalnie nie mam farta do płyt - to moja 4 xD ale tak, na szczęście ta tańsza część.
W piątek grałam, nie było żadnego problemu ani też większych zmian od tego czasu. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#pytaniedoeksperta #pytanie #gry
źródło: image
Pobierz@Pandzia_art: Tak się kończą igraszki z Blackwallem ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@Rosh właśnie się skomplikował xD
@Pandzia_art: xd
Jeszcze się nie spotkałem z tym żeby MOBO sobie wzięła i zdechła ale plus taki, że to nadal jedna z tych tańszych części do wymiany.
@Pandzia_art: Pozostaje się cieszyć, że lubią umierać w samotności ( ಠ_ಠ)