Wpis z mikrobloga

Zdecydowałem się udać na psychoterapie, pierwsze 2dni szukania terapeuty albo nikt nie odbierał/nie odpisywał albo pisali że mają wszystkie miejsca zajęte. Troche beka że część terapeutów nie informuje iż nie mają terminów tylko zostawiają wiadomość na przeczytanej XD Pojechałem własnym samochodem do szmaciury (bo jestem oski) Zaczalem jej opowiadać o moich życiu, to ona powiedziała człowieku masz 26lvl i taki życiorys, raz w tygodniu godzinka to ci nie pomoże, co ty sobie wyobrażasz XD Powiedziala ze sie nie podejmie bo zbyt z-----y jestem i żebym poszedł na grupową 6h dziennie 6dni w tygodniu, czyli taką najbardziej intensywną jaka istnieje, ja sie jej spytałem a to zadziała? a ona wzruszyła ramionami, powiedziala ze nie wie, jak sie postarasz to może tak XDDDDDD i to jest prawdziwy over dla chłopa, oscamowala mnie na 200zl i w niczym nie pomogla. Moglem wydać te pieniądze na imprezy jak prawdziwy oski którym jestem, żeby zapomnieć na chwile. Potem zaczeły mi się pokazywać tik toki wielu osób które też były odrzucane przez terapuetow bo miały zbyt duże problemy. A jedna typiara twierdzila ze gdy w koncu znalazla dobra terapeutke dla siebie przy ktorej sie otworzyla to jej randomowo napisala ze musimy zakonczyc te sesje bo sa dla mnie zbyt obciazajace psychicznie, jakby bitch wlasnie to jest twoja praca XD Podsumowujac jeśli przydarzyło ci się coś gorszego od tego ze stary wyszedł z mlekiem to ci terapeuci gowno robia. Nawet kumpel mi powiedzial ,,czlowieku ona by nawet polowy tego co ty nie przezyla, by magika z------a" i miał racje, najgorsze ze na 200ziko mnie oscamowala, to sa zwykli scamerzy, nie polecam. Trzeba tak jak pasut imprezy, szony, uzywki, ktoras z tych 3 rzeczy, bo inaczej sie nie da przezyc. Chcialbym normalnie zyc, ale sie nie da po prostu, over dla chłopa a wy i tak powiecie że jestem oski. A ja codziennie walcze o życie. Nie wiem czy iść na te grupową, wydaje mi się to głupotą jakąś, też gadałem z kilkoma osobami które były i dużo im to nie dało. Over dla chłopa panowie i panie, zwykle sie upadlanie ;c

#depresja #przegryw #psychoterapia
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach