Wpis z mikrobloga

@WojciechM-ce: ja mam bekę z obu. Poza tym gość padł ofiarą własnego hasłą, to mnie śmieszy. Jak to szło? 2 osoby to mała ofiara za 2 poprawkę? Więc co szkodzi z 3?

Poza tym wspierał Trumpa, który w tej kadencji chce zniszczyć świat. I to robi. Ciekawe, czy teraz zostanę nazwany lewakiem, bo wczoraj za niemal to samo zdanie zostałem nazwany jego zwolennikiem XD
  • Odpowiedz
@WojciechM-ce: szkoda nawet strzępić ryja by porównywać te dwie sytuację. Z jednej masz uduszenie przez policję podczas interwencji, a z drugiej zamach zapewne jakiegos prawicowca, byłego fana tego pana, który sie za mocno odkleił po tym jak epstein files dostały status "nie gadamy o tym". Oczywiście to tylko moje domysły, poczekamy i zobaczymy.

Różnicy między tymi dwoma rzeczami w swoim mózgu zapewne nie dostrzegasz? Policja zabijająca jakby nie patrzeć obywatela
  • Odpowiedz
@WojciechM-ce: Ale przecież zostały opuszczone flagi, ludzie na ulicach zostawiają kwiaty. Takiego zachowania nie było kiedy zaledwie kilka tygodni temu zginęło 2 demokratycznych polityków, dwóch zostalo postrzelonych, a zabójca miał listę z celami z partii demokratycznej- dlaczego? Według mnie to jest o wiele grubsze, zwłaszcza, że Charlie sam mówił, że empatia to choroba XXI wieku.
  • Odpowiedz
  • 22
@WojciechM-ce: 3 miesiące temu jakiś facet zastrzelił liderkę Demokratów w Minesocie z mężem oraz ranił senatora Demokratów z żona w ich własnych domach, był przebrany za policjanta. Motywem było to, że popierali aborcję. Zrobiłem o tym znalezisko to dostało tylko 2 wykopy, a on tym prawaku teraz na głównej są już chyba 3 czy 4 znaleziska.
R187 - @WojciechM-ce: 3 miesiące temu jakiś facet zastrzelił liderkę Demokratów w Min...

źródło: 1000014436

Pobierz
  • Odpowiedz