Wpis z mikrobloga

@jak_ta_lala: mordo ja po miesiacu mam sperme wodnista, mimo no fapu do tego organizm probuje to jakos wyrownac i produkuje zbyt duzo prejektulatu! Podczas sikania mialem mokrego fiuta i mi cieklo prejektulatem, podczas calowania z dziewczyna mialem mokre gacie i myslalem ze sie spuscilem, idz do c---a bylem u trychologa i sie okazuje ze jestem we wczesnym etapie lysienia i mozna to zatrzymac naturalnymi metodami, j---c ten finasteryd
  • Odpowiedz
@jak_ta_lala: tak, 15mg zmielone i dodane do 60minmoxodilu po kilku tyg to samo, jeszcze palma sabalowa bralem u mnie widocznie DHT ma zbyt duzy wplyw na libido.. narazie ide na odwyk i pozniej sprobuje naturalnymi metodami. Nie tyle wplyw na erekcje co odczucia mimo no fap powinnem byc na gazie a czuje sie jakbym dziennie 3x sie masturbowal zero powera..
  • Odpowiedz
  • 1
Palmę sabałową (w formie Saw Palmetto ze Swansona) stosowałem, u mnie jedynie spowolniła proces a nie zatrzymała. Do tego nigdy nie wiesz co w takim zielu siedzi, może ołów lub inne metale ciężkie. A jak chcesz kupić od znanego dostawcy to ceny wyje...ne w kosmos. Dodatkowo trychologa nie musi być lekarzem, jak już chodzisz do takiego to się upewnij że to lekarz.
  • Odpowiedz