Aktywne Wpisy

tesknilam_ +772
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +753
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

@prawda_w_moskwie sigma ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to jest dla mnie clou całej sprawy.
Ja przed kliknięciem "wyślij" na wykopie, gdzie moją prywatność chroni tylko stały nick, zastanawiam się czasem 2-3 razy. A ci ludzie nie wstydzą się pisać takich pierdów pod prawdziwymi imionami i nazwiskami, co mogą przeczytać ich znajomi, rodzina, pracodawcy xDD
Co podważać?
Jedna się tak nie wstydzi, że już straszy prawnikami za rozpowszechnianie jej wypowiedzi okraszonych jej własnym zdjęciem. XD
źródło: image
PobierzSerio, dla niego jest już hobbystyczna sprawa
@PiersiowkaPelnaZiol: XDDD
Ja przestałem cokolwiek tam pisać właśnie dlatego, że cała rodzina zaraz widzi co piszę, a ci ludzie jeszcze pewnie czują dumę przed znajomymi jacy to są "otwarcie myślący" xD
@retronom: niestety UE i w ogóle świat zachodniej cywilizacji dał i nadal mocno daje ciała z walką z dezinformacją, szczególnie z takimi platformami jak tiktok czy z "influencerami" jak dziki trener czy inne atory.
Za każde dezinfo powinna grozić sprawa karna i grube kary finansowe. To