Wpis z mikrobloga

#przegrywpo30 pytanie do #przegryw #neet tych po 30 roku życia. Opiszcie wasz timeline od skończenia szkoły ponadgimnazjalnej. Co poszło nie tak? Ciekawi mnie co sprawiło, że w wieku 30 lat jesteście w miejscu, którego nienawidzicie.
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@44poll: W sumie sam próbowałem dojść do tego latami. Miałem (mam?) jakąś odmianę albo niezdiagnozowanej demencji albo innej choroby neurologicznej która powodowała że potrafiłem nie spać a jak wstawałem to czułem się pijany. Mam problem nawet z metabolizmem leków na bezsenność i antydepresantów, ludzie którzy po nich śpią po 10-12h ja śpię 5h, a bez leków wcale. Byłem nawet rencistą 2 lata.

No i mogę powiedzieć że jako nieliczny tutaj
  • Odpowiedz
@44poll:
chorowity i drobny dzieciak + widoczna wada rozwojowa + stary n------y + współuzależniona matka kompensująca nadopiekuńczością -> brak warunków i prywatności w domu -> gimnazjum inne niż reszta klasy + jakiś tam bulling, ale chyba nie odbiegał od norny szkolnej w tamtych p--------h czasach -> zaburzenia lękowe i snu -> wczesne rozpoczęcie pracy -> po maturze praca w kołchozach przez kilka lat -> zrezygnowałem ze studiów -> kiepska praca
  • Odpowiedz