Aktywne Wpisy

Mega_Smieszek +520
Jak ja się cieszę, że dane mi było urodzić się w czasie kiedy Peter Jackson se postanowił, że "a pierdykne se Władcę pierścieni". To jest takie złoto, że ja nawet nie. To się w ogóle nie zestarzało. Ja to oglądam i wiem co się stanie i dalej se oglądam. I dalej jestem zaangażowany w tę opowieść.
Jacksonowi to powinni Nobla jakiegoś dać. Albo piramidę zbudować i będzie to ósmy cud świata.
#
Jacksonowi to powinni Nobla jakiegoś dać. Albo piramidę zbudować i będzie to ósmy cud świata.
#
źródło: wladca-pierscieni-trylogia-b-iext122329444
Pobierz
Urynowyurynator +32
Tez zauważyliście jak Polska się zwija? Jaką przyszłość będą miały obecnie rodzone pokolenia czy też takie, które maja teraz kilka lat?
W mojej rodzinnej gminnej mieścinie gdzie kiedyś mieszkałem zamknięto największy zakład pracy, który dawał pracę kilkuset osobom. Wszyscy na bruk. Obok w większym mieście powiatowym również niedługo zamknie się zakład, który ma potężne długi. Kilkaset osób ma bruk.
I to się dzieje w całym kraju, zakłady, korpo, wszyscy zwalniają. Źle się
W mojej rodzinnej gminnej mieścinie gdzie kiedyś mieszkałem zamknięto największy zakład pracy, który dawał pracę kilkuset osobom. Wszyscy na bruk. Obok w większym mieście powiatowym również niedługo zamknie się zakład, który ma potężne długi. Kilkaset osób ma bruk.
I to się dzieje w całym kraju, zakłady, korpo, wszyscy zwalniają. Źle się

Też miałem sie kiedyś tym pochwalić na wykopie ale zbanowali mi konto bo już jechałem za ostro . Mianowicie kiedys sobie z nudów stworzyłem profil chada no i jeden raz
- kupiłem premium żeby mieć bez limitu
- Nie ukradłem zdjęć chada , a przerobiłem swoje dobierając parametry szczęki tak aby wyglądała na taką co można na niej ostrzyć noże czy oczu aby wyglądały jak oczy łowcy
- W dodatku se ustawiłem auto clicker który co 1s dawal w prawo i voila w jeden weekend 2k par i 9/10 potrafiły same pisać walczyć o spotkanie były propozycje przyjazdu na kwadrat na trójkąty ja moglem je nawet wyzywać od szonów czy napisać hej cipcia albo uga buga skocz mi na maczuga to je to bawiło wręcz no i co z tego jak nie doświadczam życia chada w prawdziwym życiu tu i teraz? Pijąc poncz z julką na kolanach ( co de facto nie jest mi do szczęścia potrzebne) To żadne wielkie odkrycie że rodząc sie ładnym grasz w życie na kodach dopisanych do kodu genetycznego więc wtedy domawiasz panny jak jedzenie z dowozem tak często że byś musiał drzwi obrotowe zamówić
#blackpill #tinder #przegryw #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
źródło: temp_file660041589773680621
Pobierz@Alvarez17: przecież to banalnie proste, stare prawo popytu i podaży. Jeśli na tinderze (dla przykładu) 70 procent (nie wiem ile może i więcej) jest facetów któryś spędzają tam więcej czasu niż kobiety to wiadomo że kobiety mają więcej atencji, a co za
Masz odpowiedź na to pytanie okiem baby ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzźródło: comment_grxwNiaQT9ZPgNYgItWq71v6pBnHKSR3
PobierzI żeby nie było że ta dziewczyna to moja liga, to słyszałem wśród ludzi , ocen z apek itd że jestem około
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzMożesz mieć twarz 2/10 ale gdy jesteś czarny to wystarczy że istniejesz możesz mieć 169 cm wzrostu pochodzić z miejsca gdzie sra sie do rzeki i jako manlet z Indii mieć p0lek na pęczki
Aplikacje randkowe sprawiły, że kobiety zachowują się jak podstarzali faceci z kryzysem wieku średniego, widza kawałek uda i dostaja slinotoku
@AmarenoMORENO_00: a w czym mistrzu? ^^