Wpis z mikrobloga

Miałem odpowiedzieć jednemu mirkowi ale dodam w osobnym wpisie ... Co jakiś czas ktoś w szoku jak łatwo jest wyrywać d--y gdy sie jest chadem . Ludzie są bioroborami które myślą że ich decyzje są ich a w rzeczywistości tu działa biologiczny imperatyw , bo gdy algorytm wypluł komuś dobre geny to po to aby poszerzyć pule lepszych osobników wówczas u kobiet gdy zobaczy chada to od razu robi się mokro i w ciągu 0,1 sekundy gadzi mózg daje sygnał TOP GENY BRAĆ !
Też miałem sie kiedyś tym pochwalić na wykopie ale zbanowali mi konto bo już jechałem za ostro . Mianowicie kiedys sobie z nudów stworzyłem profil chada no i jeden raz
- kupiłem premium żeby mieć bez limitu
- Nie ukradłem zdjęć chada , a przerobiłem swoje dobierając parametry szczęki tak aby wyglądała na taką co można na niej ostrzyć noże czy oczu aby wyglądały jak oczy łowcy
- W dodatku se ustawiłem auto clicker który co 1s dawal w prawo i voila w jeden weekend 2k par i 9/10 potrafiły same pisać walczyć o spotkanie były propozycje przyjazdu na kwadrat na trójkąty ja moglem je nawet wyzywać od szonów czy napisać hej cipcia albo uga buga skocz mi na maczuga to je to bawiło wręcz no i co z tego jak nie doświadczam życia chada w prawdziwym życiu tu i teraz? Pijąc poncz z julką na kolanach ( co de facto nie jest mi do szczęścia potrzebne) To żadne wielkie odkrycie że rodząc sie ładnym grasz w życie na kodach dopisanych do kodu genetycznego więc wtedy domawiasz panny jak jedzenie z dowozem tak często że byś musiał drzwi obrotowe zamówić

#blackpill #tinder #przegryw #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
AmarenoMORENO_00 - Miałem odpowiedzieć jednemu mirkowi ale dodam w osobnym wpisie ......

źródło: temp_file660041589773680621

Pobierz
  • 66
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Dlaczego hipergamia jest tak wywalona ze mężczyzna o atrakcyjności na przykład 5,5/10 jest wykluczony z rynku matrymonialnego, podczas gdy kobieta znacznie poniżej przeciętnej może dosłownie przebierać w facetach?

@Alvarez17: przecież to banalnie proste, stare prawo popytu i podaży. Jeśli na tinderze (dla przykładu) 70 procent (nie wiem ile może i więcej) jest facetów któryś spędzają tam więcej czasu niż kobiety to wiadomo że kobiety mają więcej atencji, a co za
  • Odpowiedz
Dodajac kazdą w prawo, to Na badoo mnie zesparowalo kiedyś z taką 4/10 , nie zbyt ładna, ale też nie jakaś mega brzydka, z twarzy była trochę poniżej przeciętnej, była też dość otyła . Pisałem z nią chwilę i pisała mi że ona tu ma bardzo duży spam ludzi xD
I żeby nie było że ta dziewczyna to moja liga, to słyszałem wśród ludzi , ocen z apek itd że jestem około
  • Odpowiedz
@Alvarez17 ale jak ma bardzo duży spam ludzi to przecież na pewno nie jest 4/10. To że ona według ciebie nie jest atrakcyjna nie oznacza że ktoś inny nie będzie widział w niej modelki tak działa przecież życie i u mężczyzn tak samo. Może niski zakolak nie jest moim typem i w sumie moich koleżanek też nie ale KTOŚ na pewno w takich gustuje ( ͡° ͜ʖ ͡°
krystian-stepaniak - @Alvarez17 ale jak ma bardzo duży spam ludzi to przecież na pewn...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • Odpowiedz
@marcin-tirowiec Najlepiej osobowość Teda Bundiego to wtedy nawet będą ci listy miłosne słać ( ͡º ͜ʖ͡º)
Możesz mieć twarz 2/10 ale gdy jesteś czarny to wystarczy że istniejesz możesz mieć 169 cm wzrostu pochodzić z miejsca gdzie sra sie do rzeki i jako manlet z Indii mieć p0lek na pęczki
  • Odpowiedz
@Alzena: trywializujesz to mocno, nikogo nie dziwi to, że ladni maja łatwiej, ludzi dziwi skala tego co odwalają kobiety, np. to, że 95% użytkowniczek tindera daje w lewo

Aplikacje randkowe sprawiły, że kobiety zachowują się jak podstarzali faceci z kryzysem wieku średniego, widza kawałek uda i dostaja slinotoku
  • Odpowiedz
@Alzena: a potem też ktoś pisze do brzydkich osób "no ale wiesz wygląd to nie wszystko musisz dbać o siebie i charakter dobry mieć" wygląd to wszystko.
  • Odpowiedz