Aktywne Wpisy

Iudex +106
Mirki, co robić z mendami, które regularnie blokują mi wjazd do garażu?
tl;dr:
Mam garaż naziemny w centrum Wrocławia (ale nie ma tu strefy płatnego parkowania). Jest usytuowany na podwórku i notorycznie ktoś mi go zastawia "tylko na chwilę". Nie że jakiś sąsiad - przyjezdni. Frustrujące jest to okrutnie, nie jestem agresorem, ale naprawdę trochę tracę już siły czasem i jedyne co mam ochotę zrobić to zdemolować te samochody.
tl;dr:
Mam garaż naziemny w centrum Wrocławia (ale nie ma tu strefy płatnego parkowania). Jest usytuowany na podwórku i notorycznie ktoś mi go zastawia "tylko na chwilę". Nie że jakiś sąsiad - przyjezdni. Frustrujące jest to okrutnie, nie jestem agresorem, ale naprawdę trochę tracę już siły czasem i jedyne co mam ochotę zrobić to zdemolować te samochody.
źródło: upadek-1993
Pobierz
raizo777 +245
Oho, trzeba zniszczyć Rymanowskiego... Archetyp dziennikarza, bezstronny, dający wypowiedzieć się każdemu bez wyjątku. Jak on może komukolwiek wadzić? I to zdjęcie... Ha tfu na ten onet
#dziennikarstwo
#dziennikarstwo
źródło: 2025-11-03_092925
Pobierz

![[Wideo] Motocyklista wjechał prosto w pieszego pomimo dożywotniego zakazu](https://wykop.pl/cdn/c3397993/42fe429295ffc869d358a9a19a3b7db68d5a4e45960b7da0dcd46232a4c05a0a,q80.png)
Też miałem sie kiedyś tym pochwalić na wykopie ale zbanowali mi konto bo już jechałem za ostro . Mianowicie kiedys sobie z nudów stworzyłem profil chada no i jeden raz
- kupiłem premium żeby mieć bez limitu
- Nie ukradłem zdjęć chada , a przerobiłem swoje dobierając parametry szczęki tak aby wyglądała na taką co można na niej ostrzyć noże czy oczu aby wyglądały jak oczy łowcy
- W dodatku se ustawiłem auto clicker który co 1s dawal w prawo i voila w jeden weekend 2k par i 9/10 potrafiły same pisać walczyć o spotkanie były propozycje przyjazdu na kwadrat na trójkąty ja moglem je nawet wyzywać od szonów czy napisać hej cipcia albo uga buga skocz mi na maczuga to je to bawiło wręcz no i co z tego jak nie doświadczam życia chada w prawdziwym życiu tu i teraz? Pijąc poncz z julką na kolanach ( co de facto nie jest mi do szczęścia potrzebne) To żadne wielkie odkrycie że rodząc sie ładnym grasz w życie na kodach dopisanych do kodu genetycznego więc wtedy domawiasz panny jak jedzenie z dowozem tak często że byś musiał drzwi obrotowe zamówić
#blackpill #tinder #przegryw #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
źródło: temp_file660041589773680621
PobierzI jaki lvl wgl?
Z tym dbaniem o twarz to też trochę pic na wodę, bo możesz polepszyć kondycję, nie mieć syfów itd , ale mordy nie zmienisz .
Ze zmianą ciuchów nie wiem jak jest .
Ale chodzenie na siłownię pod atrakcyjność dla kobiet to jest copium , chodzę 4 lata , wstawiałem gdzieś zdjęcia formy niżej, ona nic nie daje
Physical Attractiveness is the Strongest Predictor of Initial Romantic Interest in Both Sexes; No Evidence Male Personality Plays Any Role for Women (Luo & Zhang, 2009)
Cały artykuł naukowy
@Alzena: gdyby baby nie gaslightowały po chamsku że liczy się wnętrze/osobowość/charakter/serce/styl/pasek do butów to takie wpisy nie byłyby potrzebne.
Powiedz mi, jako kobieta: to zwykła hipokryzja czy już dwójmyślenie?
Facetom na wykopie często się wydaje, że to kłamstwo bo patrzą tylko na etap pierwszego wrażenia.
Ewentualny wyjątek: gdy się z babą stykasz długo na gruncie neutralnym (szkoła/studia/praca). Wtedy JEŻELI ZECHCE to może zajrzy pod nieidealną twarz. Może. W dzisiejszych czasach wątpię w to.
Wielką tajemnicą to było i nadal jest dla wielu to, że istnieje ogromna liczba kobiet, które możesz traktować jak g---o, a i tak będziesz pozytywnie wypadał w ich oczach, jeżeli jesteś dostatecznie przystojny. I to niezależnie czy to kasjerka z żabki czy pani doktor. Mózgi działają tutaj na tej samej zasadzie.
Tymczasem, jeżeli nie jesteś dla kobiety wystarczająco atrakcyjny fizycznie, to będziesz musiał się starać i robić masę fikołków, pajacować,
@AmarenoMORENO_00: Twoje wnioski zostały dawno temu obalone przez tych wszystkich niskich brzydali zza granicy, na których lecą lokalne kobiety. :d "Natura" nie jest problemem, tylko złe wzorce i świadome brnięcie w zło.
@Quashtan: popełniasz podstawowy błąd, gdyż nie jestem piękny. Owszem, brzydki też nie, ale 7 i 8 też muszą się starać. To nie te czasy co 10, 15 lat temu. Gdybym wtedy tak wyglądał,
@Alvarez17: z zwyczajnego, czyli byle jakiego, na zwykłe koszule kupione na targu i dżinsy. Nie mam ładnej mordy, wiele razy słyszałem że jestem brzydki. Fakt, jak się ogarnąłem to jest trochę lepiej, ale nie jest to kosmiczna, 0,1 zmiana.
@gorobei: pytałem swojej różowej oraz kilku kobiet. Both of them. One same tego nie ogarniają.
@Quashtan: masz rację tylko w połowie. Powiedzieć Ci coś mogą, ale nie publicznie.