Wpis z mikrobloga

Miałem odpowiedzieć jednemu mirkowi ale dodam w osobnym wpisie ... Co jakiś czas ktoś w szoku jak łatwo jest wyrywać d--y gdy sie jest chadem . Ludzie są bioroborami które myślą że ich decyzje są ich a w rzeczywistości tu działa biologiczny imperatyw , bo gdy algorytm wypluł komuś dobre geny to po to aby poszerzyć pule lepszych osobników wówczas u kobiet gdy zobaczy chada to od razu robi się mokro i w ciągu 0,1 sekundy gadzi mózg daje sygnał TOP GENY BRAĆ !
Też miałem sie kiedyś tym pochwalić na wykopie ale zbanowali mi konto bo już jechałem za ostro . Mianowicie kiedys sobie z nudów stworzyłem profil chada no i jeden raz
- kupiłem premium żeby mieć bez limitu
- Nie ukradłem zdjęć chada , a przerobiłem swoje dobierając parametry szczęki tak aby wyglądała na taką co można na niej ostrzyć noże czy oczu aby wyglądały jak oczy łowcy
- W dodatku se ustawiłem auto clicker który co 1s dawal w prawo i voila w jeden weekend 2k par i 9/10 potrafiły same pisać walczyć o spotkanie były propozycje przyjazdu na kwadrat na trójkąty ja moglem je nawet wyzywać od szonów czy napisać hej cipcia albo uga buga skocz mi na maczuga to je to bawiło wręcz no i co z tego jak nie doświadczam życia chada w prawdziwym życiu tu i teraz? Pijąc poncz z julką na kolanach ( co de facto nie jest mi do szczęścia potrzebne) To żadne wielkie odkrycie że rodząc sie ładnym grasz w życie na kodach dopisanych do kodu genetycznego więc wtedy domawiasz panny jak jedzenie z dowozem tak często że byś musiał drzwi obrotowe zamówić

#blackpill #tinder #przegryw #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
AmarenoMORENO_00 - Miałem odpowiedzieć jednemu mirkowi ale dodam w osobnym wpisie ......

źródło: temp_file660041589773680621

Pobierz
  • 66
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PowiatowyBanan: z jakiego stylu na jaki styl zmieniłeś?
I jaki lvl wgl?
Z tym dbaniem o twarz to też trochę pic na wodę, bo możesz polepszyć kondycję, nie mieć syfów itd , ale mordy nie zmienisz .
Ze zmianą ciuchów nie wiem jak jest .
Ale chodzenie na siłownię pod atrakcyjność dla kobiet to jest copium , chodzę 4 lata , wstawiałem gdzieś zdjęcia formy niżej, ona nic nie daje
  • Odpowiedz
@Alzena Czasem mnie to śmieszy wręcz bez kitu cos tak oczywistego jak to , że ogień będzie gorący dla niektórych jest niemal jest jak wynalezienie kola na nowo xD i z niedoboru ruchania potrzeba ten banał potwierdzać badaniami że " no tak faktycznie statystyki potwierdzają: osoby atrakcyjniejsze podobają sie innym" albo w uproszczonej wersji biologi ewolucyjnej tlumaczyc astrologią pigułek i typów alfów betów orbiterów sigmów ... Co zrobić taki świat gdzie
  • Odpowiedz
@PowiatowyBanan: Poczytaj sobie, a potem tutaj wróć - anegdotyczne opowieści można wrzucić w błąd statystyczny. Możesz sądzić, że to twoja zasługa dlaczego jesteś tu gdzie jesteś ale tak naprawdę jedynie zredukowałeś elementy środowiskowe, które niweczyły zasługi twoich genów.

Physical Attractiveness is the Strongest Predictor of Initial Romantic Interest in Both Sexes; No Evidence Male Personality Plays Any Role for Women (Luo & Zhang, 2009)

Cały artykuł naukowy
  • Odpowiedz
wykopie codziennie, z ogromnym zdziwieniem i szokiem, odkrywana jest pilnie strzeżona tajemnica, że ponadprzeciętnie przystojni/atrakcyjni ludzie mają większe powodzenie u płci przeciwnej niż brzydcy XD

@Alzena: gdyby baby nie gaslightowały po chamsku że liczy się wnętrze/osobowość/charakter/serce/styl/pasek do butów to takie wpisy nie byłyby potrzebne.

Powiedz mi, jako kobieta: to zwykła hipokryzja czy już dwójmyślenie?
  • Odpowiedz
@AmarenoMORENO_00: ale to nie jest glowny punkt tego XD. Tu chodzi o to, że taka laska napisze ci jak to ona nie szuka fwb ons , a potem sama napisze do takiego czy się chce r----ć. Tak samo , nawet jak ją taki zwyzywa , ona dalej będzie z nim pisać, a jakby inny gość, nawet powiedzmy 6/10 tak zrobił, to już by latał po kobiecych forach żeby na takiego
  • Odpowiedz
@gorobei odpowiadam - to zwykłe uproszczenie i brak rozumienia, że te rzeczy wcale się nie wykluczają. To że wygląd jest istotny na początku nie oznacza, że w dłuższej perspektywie nie zaczyna dominować charakter. Kobiety mówią o wnętrzu, bo ono przesądza o tym, czy ktoś ZOSTANIE w związku a nie czy w ogóle do niego dojdzie.

Facetom na wykopie często się wydaje, że to kłamstwo bo patrzą tylko na etap pierwszego wrażenia.
  • Odpowiedz
@Alzena: ja zapytam z innej beczki. Dlaczego hipergamia jest tak wywalona ze mężczyzna o atrakcyjności na przykład 5,5/10 jest wykluczony z rynku matrymonialnego, podczas gdy kobieta znacznie poniżej przeciętnej może dosłownie przebierać w facetach?
  • Odpowiedz
Ale gość bez wyglądu nie przejdzie w ogóle tego pierwszego etapu, zatem liczy się WYŁĄCZNIE WYGLĄD a reszta to jak mówiłem.

Ewentualny wyjątek: gdy się z babą stykasz długo na gruncie neutralnym (szkoła/studia/praca). Wtedy JEŻELI ZECHCE to może zajrzy pod nieidealną twarz. Może. W dzisiejszych czasach wątpię w to.
  • Odpowiedz
  • 31
@Alzena

Wielką tajemnicą to było i nadal jest dla wielu to, że istnieje ogromna liczba kobiet, które możesz traktować jak g---o, a i tak będziesz pozytywnie wypadał w ich oczach, jeżeli jesteś dostatecznie przystojny. I to niezależnie czy to kasjerka z żabki czy pani doktor. Mózgi działają tutaj na tej samej zasadzie.
Tymczasem, jeżeli nie jesteś dla kobiety wystarczająco atrakcyjny fizycznie, to będziesz musiał się starać i robić masę fikołków, pajacować,
  • Odpowiedz
@antisocial_psycho: Dosyć proste - kobiety nie potrafią powiedzieć czegoś wprost, szczególnie kiedy mogą być oceniane przez innych i mogą przez to spalić/uszkodzić most, który kiedyś się może jeszcze przydać. Mężczyźni mieli siłę fizyczną, a kobiety upodobały sobie sieć zależność.
  • Odpowiedz
gadzi mózg daje sygnał TOP GENY BRAĆ !

@AmarenoMORENO_00: Twoje wnioski zostały dawno temu obalone przez tych wszystkich niskich brzydali zza granicy, na których lecą lokalne kobiety. :d "Natura" nie jest problemem, tylko złe wzorce i świadome brnięcie w zło.
  • Odpowiedz
Poczytaj sobie, a potem tutaj wróć - anegdotyczne opowieści można wrzucić w błąd statystyczny. Możesz sądzić, że to twoja zasługa dlaczego jesteś tu gdzie jesteś ale tak naprawdę jedynie zredukowałeś elementy środowiskowe, które niweczyły zasługi twoich genów.

@Quashtan: popełniasz podstawowy błąd, gdyż nie jestem piękny. Owszem, brzydki też nie, ale 7 i 8 też muszą się starać. To nie te czasy co 10, 15 lat temu. Gdybym wtedy tak wyglądał,
  • Odpowiedz
z jakiego stylu na jaki styl zmieniłeś?

@Alvarez17: z zwyczajnego, czyli byle jakiego, na zwykłe koszule kupione na targu i dżinsy. Nie mam ładnej mordy, wiele razy słyszałem że jestem brzydki. Fakt, jak się ogarnąłem to jest trochę lepiej, ale nie jest to kosmiczna, 0,1 zmiana.

Ale chodzenie na siłownię pod atrakcyjność dla kobiet to jest copium , chodzę 4 lata , wstawiałem gdzieś zdjęcia formy niżej, ona nic nie daje
  • Odpowiedz
Dosyć proste - kobiety nie potrafią powiedzieć czegoś wprost, szczególnie kiedy mogą być oceniane przez innych i mogą przez to spalić/uszkodzić most, który kiedyś się może jeszcze przydać.

@Quashtan: masz rację tylko w połowie. Powiedzieć Ci coś mogą, ale nie publicznie.
  • Odpowiedz