Wpis z mikrobloga

Miałem odpowiedzieć jednemu mirkowi ale dodam w osobnym wpisie ... Co jakiś czas ktoś w szoku jak łatwo jest wyrywać d--y gdy sie jest chadem . Ludzie są bioroborami które myślą że ich decyzje są ich a w rzeczywistości tu działa biologiczny imperatyw , bo gdy algorytm wypluł komuś dobre geny to po to aby poszerzyć pule lepszych osobników wówczas u kobiet gdy zobaczy chada to od razu robi się mokro i w ciągu 0,1 sekundy gadzi mózg daje sygnał TOP GENY BRAĆ !
Też miałem sie kiedyś tym pochwalić na wykopie ale zbanowali mi konto bo już jechałem za ostro . Mianowicie kiedys sobie z nudów stworzyłem profil chada no i jeden raz
- kupiłem premium żeby mieć bez limitu
- Nie ukradłem zdjęć chada , a przerobiłem swoje dobierając parametry szczęki tak aby wyglądała na taką co można na niej ostrzyć noże czy oczu aby wyglądały jak oczy łowcy
- W dodatku se ustawiłem auto clicker który co 1s dawal w prawo i voila w jeden weekend 2k par i 9/10 potrafiły same pisać walczyć o spotkanie były propozycje przyjazdu na kwadrat na trójkąty ja moglem je nawet wyzywać od szonów czy napisać hej cipcia albo uga buga skocz mi na maczuga to je to bawiło wręcz no i co z tego jak nie doświadczam życia chada w prawdziwym życiu tu i teraz? Pijąc poncz z julką na kolanach ( co de facto nie jest mi do szczęścia potrzebne) To żadne wielkie odkrycie że rodząc sie ładnym grasz w życie na kodach dopisanych do kodu genetycznego więc wtedy domawiasz panny jak jedzenie z dowozem tak często że byś musiał drzwi obrotowe zamówić

#blackpill #tinder #przegryw #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
AmarenoMORENO_00 - Miałem odpowiedzieć jednemu mirkowi ale dodam w osobnym wpisie ......

źródło: temp_file660041589773680621

Pobierz
  • 66
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AmarenoMORENO_00

Miałem odpowiedzieć jednemu mirkowi ale dodam w osobnym wpisie ... Co jakiś czas ktoś w szoku jak łatwo jest wyrywać d--y gdy sie jest chadem . Ludzie są bioroborami które myślą że ich decyzje są ich a w rzeczywistości tu działa biologiczny imperatyw , bo gdy algorytm wypluł komuś dobre geny to po to aby poszerzyć pule lepszych osobników wówczas u kobiet gdy zobaczy chada to od razu robi się mokro
  • Odpowiedz
@Alzena

@AmarenoMORENO_00 na wykopie codziennie, z ogromnym zdziwieniem i szokiem, odkrywana jest pilnie strzeżona tajemnica, że ponadprzeciętnie przystojni/atrakcyjni ludzie mają większe powodzenie u płci przeciwnej niż brzydcy XD

wyk0pki Nigdy nie przejdą nad tym faktem do porządku dziennego () #przegryw
  • Odpowiedz
@AmarenoMORENO_00: Robiłem testy na tinderze. Jak się świetnie wygląda to szybkość nabicia matchy jest prawie taka sama jak u kobiet. Pchają się same, można pisaąć co się chce - odpadnie 10% tych, które mają szacunek do siebie a reszta i tak będzie gotowa na spotkanie. Generalnie proponowanie im spotkania po 10-15 minutach rozmowy nigdy nie spotyka odmowy. Mode EASY. Dlatego tacy kolesie korzystają. Można dosłownie CODZIENNIE mieć inną dziewczynę w
  • Odpowiedz