Aktywne Wpisy

iquiet +16
Grzejniki aluminiowe to taki bubel, że szok.
W piecu wygaśnie i po 20min. masz dosłownie zimny grzejnik.
Dla porównania, mam jeden grzejnik żeliwny i on po godzinie od wygaśnięcia w piecu jest jeszcze ciepły..
Nowoczesność > efektywność ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#grzejnik #budownictwo #dom #cieplo #cieplownictwo #ogrzewanie #zalesie
W piecu wygaśnie i po 20min. masz dosłownie zimny grzejnik.
Dla porównania, mam jeden grzejnik żeliwny i on po godzinie od wygaśnięcia w piecu jest jeszcze ciepły..
Nowoczesność > efektywność ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#grzejnik #budownictwo #dom #cieplo #cieplownictwo #ogrzewanie #zalesie
źródło: image_picker_D6FF8D9F-FC65-4D1E-88F9-DFDA63751D30-5887-00000ED10FDCDE7D
Pobierz
revente +9

Ludzie w tym kraju to czesto urwy ale wole walki, gdy wymaga tego sytuacja, mamy jak malo kto. Oczywiscie sa tego plusy
Nie koloryzuj
No nic postu nie znajdę, bo to były chyba okolice covidu, ale sadzac, po tym poście spotkamy się za kilka lat i powiesz mi, że nie zyczylas nigdy narodowi polskiemu śmierci tylko opisywalas wtedy trudną sytuację międzynarodowa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@KIaudik: Za niskie podatki i obronę „konserwatywnych wartości”.
@Filippa: Rasizm bo policjanci mają zwiększone ryzyko bycia rannym/zabitym w kontakcie z Afroamerykanami? Nie dziwi mnie ich brutalność skoro chwila nieuwagi może oznaczać śmierć.
Typowe prawackie tworzenie chochoła i wtrącanie zamiennych tematów tam gdzie są niepotrzebne, daj sobie spokój.
Tacy ludzie jak Kościuszko pojawili się już za późno by cokolwiek ratować. Prusy zmodernizowały się, Rosja również a RON od początku XVIII wieku traciła suwerenność. Należy podziękować każdemu królowi, który przyznawał przywileje szlacheckie.