Aktywne Wpisy

Teuvo +36
czy naprawdę jako ludzkość zaliczyliśmy tak ogromny upadek że w 2025 roku nie istnieje ani jedna dobra przegladarka internetowa rwa mać

kluha666 +679
Właśnie wróciłem przed chwilą z rozmowy o pracę. Zostałem przyjęty! Nie jest to pracą marzeń, bo to pracownik ochrony, ale lepsze to niż siedzenie w domu na rencie.
#chwalesie #schizofrenia #depresja #praca #pracbaza
#chwalesie #schizofrenia #depresja #praca #pracbaza

jak masz dyskutować z farmą trolli? Trochę za dużo by pisania było. Na X są ich setki.
Jedyny sens to jakby UE zamknęła internet jak w chinach i ustanowiła dozwolone społecznościówki. Jak w chinach.
@Abaddon84: Jest bardzo prosty sposób - każdego kto postuje takie bzdury wzywać na ćwiczenia wojskowe. Większość ludzi robi to pod własnym imieniem i nazwiskiem.
Bez względu na przydział mobilizacyjny dać drewniany karabin, bechatkę i szykować na pierwszą linię szturmu Królewca.
Między słowami przekazać, że akurat ich nie będzie szkoda.
@Abaddon84: ja mam. Prawo do publikowania tresci w internecie jedynie po powiazaniu konta z np. Mobywatelem. Wymog KYC dla big techow. Na anonimowym koncie mozesz najwyżej lurkowac. Dziekuje pozdrawiam, nalezy sie 100 złotych
@funkmess: XD Bardzo prosty. Co prawda naród natychmiast dostanie k-----y że cenzura i poleci głosować na piskonfe, ale faktycznie bardzo prosty.
źródło: 546142998_24883604361231958_8813492315207062226_n
Pobierz@Abaddon84: Wg mnie z definicji jesteśmy przegrani. Zaczniesz reagować to nabijesz wyświetlenia i przekaz dotrze do większej liczby ludzi (sprostowania w komentarzach niekoniecznie). Nie zareagujesz, to nikt kto to zobaczy nie będzie miał szans przeczytać komentarza i sprostowania...