Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Trochę nikt nie ma pomysłu, jak sobie z tym poradzić,

@Abaddon84: Jest bardzo prosty sposób - każdego kto postuje takie bzdury wzywać na ćwiczenia wojskowe. Większość ludzi robi to pod własnym imieniem i nazwiskiem.
Bez względu na przydział mobilizacyjny dać drewniany karabin, bechatkę i szykować na pierwszą linię szturmu Królewca.
Między słowami przekazać, że akurat ich nie będzie szkoda.
  • Odpowiedz
@Abaddon84: ja uważam że nie ma odwrotu, sądząc po wzroście poparcia dla wspierających rosyjskie zamysły ugrupowań, po poparciu dla człowieka( prezydenta) który dosłownie zapowiedział destabilizację państwa w obliczu wojny
  • Odpowiedz
Trochę nikt nie ma pomysłu, jak sobie z tym poradzić,

@Abaddon84: ja mam. Prawo do publikowania tresci w internecie jedynie po powiazaniu konta z np. Mobywatelem. Wymog KYC dla big techow. Na anonimowym koncie mozesz najwyżej lurkowac. Dziekuje pozdrawiam, nalezy sie 100 złotych
  • Odpowiedz
Jest bardzo prosty sposób - każdego kto postuje takie bzdury wzywać na ćwiczenia wojskowe.

@funkmess: XD Bardzo prosty. Co prawda naród natychmiast dostanie k-----y że cenzura i poleci głosować na piskonfe, ale faktycznie bardzo prosty.
  • Odpowiedz
Trochę nikt nie ma pomysłu, jak sobie z tym poradzić, bo potrzebna byłaby jakaś ogromna oddolna mobilizacja nie-szurów.

@Abaddon84: Wg mnie z definicji jesteśmy przegrani. Zaczniesz reagować to nabijesz wyświetlenia i przekaz dotrze do większej liczby ludzi (sprostowania w komentarzach niekoniecznie). Nie zareagujesz, to nikt kto to zobaczy nie będzie miał szans przeczytać komentarza i sprostowania...
  • Odpowiedz