Aktywne Wpisy
WiecznyBak_79 +68
Siema mirasy
Uratujcie moje studencką dupę, potrzebuje jeszcze minium 40 ludzi do mojej ankiety, która będzie mi potrzebna do licencjatu. Sprawa o tyle pilna że zostało mi tylko opis analizy w licencjacie i wstęp/zakończenie. Aby nie było, że tylko chce to od siebie dam dla wylosowanej osoby która dała plusa bliczka na kebsika + colcke/ malboraska.
Z góry dziękuje <3
https://forms.gle/RdwdVbqjxKHteTc29
#studia #studbaza #lodz #pracalicencjacka
Uratujcie moje studencką dupę, potrzebuje jeszcze minium 40 ludzi do mojej ankiety, która będzie mi potrzebna do licencjatu. Sprawa o tyle pilna że zostało mi tylko opis analizy w licencjacie i wstęp/zakończenie. Aby nie było, że tylko chce to od siebie dam dla wylosowanej osoby która dała plusa bliczka na kebsika + colcke/ malboraska.
Z góry dziękuje <3
https://forms.gle/RdwdVbqjxKHteTc29
#studia #studbaza #lodz #pracalicencjacka

ChlopoRobotnik2137 +167
Leżę se w gnieździe i myśle co robić w akompaniamencie kropli deszczu uderzającego o tarp ( ಠ_ಠ)
#zlomkiemprzezswiat
#zlomkiemprzezswiat
źródło: image_picker_2585A658-FB14-4299-8D63-B74EBC0C080E-817-00000012E8007B1A
Pobierz

#wojna #ukraina #polityka #konfederacja #rosja #bekazpisu #neuropa #bekazkonfederacji
źródło: 1000011625
Pobierz@Dawul: no np z wysłaniem pl wojska na ukraine by zestrzeliwać te drony juz tam
@Dawul: za dzisiejsza akcje powinno w ramach brygady międzynarodowej, ale nie możemy bo zwierzchnik sil zbrojnych podpisał deklaracje bo go autystyczny geopolityczne debil namówił z tiktoka
Czyli nic nie wyszło na odwrót z tą deklaracja, tak?
To po co Twój post?
@Dawul: a po co ty istniejesz skoro jestes ruskim płatnym popychadłem
@theOstry: Kolego, tu Ci się wkradł błąd, bo owy autystyczny debil nie jest autystyczny tylko geopolitycznie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
a kto postulował coś takiego? Może oprócz Kaczyńskiego w marcu 2022 w Kijowie?
@theOstry:
@eduardo-garcia: myślę ze jeszcze dziś mieszkańcy wschodniej polski jak dowiedzą się, ze wieksza skuteczność miałoby to stamtąd