Aktywne Wpisy

bugzer +925
Czacie, dziadek 67 lat bronił swoje 2 małe psy przed amstaffem, bo ten biegał sobie bez smyczy i bez kagańca. Miał przy sobie siekierę więc jebnal psu kilka razy i go zabił. Efekt ? Zatrzymany przez policję i grozi mu 5 lat więzienia. Chore państwo. Psiarze w kom oczywiście życzą mu też żeby dostał w łeb siekiera. To co miał gość zrobic? Pozwolić żeby zagryzł mu psy? Przecież jak by sobie szedł
źródło: temp_file7562871535875557032
Pobierz
Afrobiker +82

źródło: 1000000885
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@Drom: i z tym bym polemizował. Nie wiem co skrajnego zrobili z kościołem, ale Tusk też robił pokazówkę wiary, bo to się opłacało. Aborcja? Przecież została zalegalizowana tylnymi drzwiami, czy PiS coś z tym robi? Bo już Braun więcej zrobił, niż oni.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Drom: to pokaż
Gdzie tam jest pozycja "wiza"
oraz i tak tylko jedna zorganizowana grupa wydawała jak dotąd wizy za łapówy :p
@fan_poteznego_dunczyka: fan sprawiedliwosci spolecznej i robotniczej mysli socjalistycznej to zdecydowanie najbardziej typowy prawak jakiego mozna sobie wyobrazic (-‸ლ)
@Drom: nie jest to prawda bo Ukraińcy na przykład mogą wjechać bez wizy i złożyć wniosek o kartę pobytu na podstawie na przykład zatrudnienia.
O ile mi wiadomo takiej możliwości nie mają mieszkańcy Afryki, no chyba że za odpowiednią opłatą ktoś im wyda wizę do PL albo do UE.
Wizy i pozwolenie na pobyt to nie
Nie podają jasno statystyk i w tym tkwi główny problem. PiS robił to samo, też podawali tylko te wygodne dla nich statystki, a każdy niewygodny fakt był wiecznie ukrywany.