Wpis z mikrobloga

@donaldJretard: Przecież nie od dziś wiadomo, że to całe prawackie towarzystwo po prostu musi siedzieć w swojej bańce i tam wzajemnie lizać się po jajach bo jakby tylko wyściubili nosa na powszechną, publiczną wymianę argumentów z ekspertami w danej dziedzinie to ich wizerunki by po prostu runęły i wyszliby na kompletnych idiotów, a nie na zbawców narodu.

Aż mi się pzypomina Memcen który gadał jak to go media prześladujo a
  • Odpowiedz
  • 91
Aż mi się pzypomina Memcen który gadał jak to go media prześladujo a potem jednak wyszło, że to TVN za nim ganiał dobre pół roku, tylko on, ględząc jak to się strasznie domaga debaty... wcale tej debaty nie chciał.

@eeehhh: Mentzen przegrywa każdą debate w której jest, nie ma dziwne, że nie chce nigdzie chodzić XD
  • Odpowiedz
@donaldJretard: No ale pywko pije i toczy beczunię z szkaradnego rzydołewadztwa. Swój huop to jest. On zawsze zagra prawicowo a następnie wykalibruje i wyora masakrycznie swojego oponenta. Wiem bo 12-letni syn kumpla mi pokazywał na tiktoku i ja mu wierzę. Telewizja nie jest po prostu godna jego mądrości, to sa poglondy dla elyty. Tak samo Brauna.
eeehhh - @donaldJretard: No ale pywko pije i toczy beczunię z szkaradnego rzydołewadz...

źródło: wink-eye-wink

Pobierz
  • Odpowiedz
Mentzen przegrywa każdą debate w której jest, nie ma dziwne, że nie chce nigdzie chodzić XD

@donaldJretard: nawet jak jezdzil na te swoje wiece po polsce i ludzie zaczeli mu krzyczec odpowiedzi na wyuczone formulki nie tak jak myslal, to dalej jechal tym co sie nauczyl xD
  • Odpowiedz
27 września jest debata Pana Grzegorza Brauna z Panem Janem Żarynem.

@SirPeacefull: Nie słyszałem o tym typie wcześniej, z tego co widzę ma tytuł profesora, więc miejmy nadzieję, że wytrze grzesiem podłogę.

No bo zawsze istnieje opcja, że typ będzie braunowi ślepo wtórował
  • Odpowiedz
@Gjbgghbhhjj: Odpowiadam bo kogoś może to zainteresować. Mnie zależy na prawdzie więc w jakiej formie ona będzie zaprezentowana czy w formie debaty czy w formie panelu dyskusyjnego jest dla mnie malo ważne a ważne jest jakie fakty poparte jakimi badaniami pokażą
  • Odpowiedz
@LukaszSZCZ: Nie ośmieszy się we własnym środowisku, ponieważ zbudował wokół siebie sektę, którą porównywałam ze Świadkami Jehowy i "nowymi światłami". Gdy przyszło od wodza nowe światło na temat Auschwitz, wierni fani, którzy wcześniej brali na sztandary Witolda Pileckiego zaczęli go oskarżać wprost o kłamstwa w raportach z Auschwitz.

Zobacz sobie komentarze pod wpisami pani Mandreli z tamtego czasu. Najpierw gdy kwestionowała wypowiedzi Brauna to mnóstwo komentarzy od brauniarzy było w
  • Odpowiedz