Aktywne Wpisy

hotshops_pl +650
Hej #wykop rozdajemy #lego
Z okazji tego #blackfriday robimy #rozdajo
Rozdajemy Prom kosmiczny LEGO 31134
HotShops.pl
Z okazji tego #blackfriday robimy #rozdajo
Rozdajemy Prom kosmiczny LEGO 31134
HotShops.pl
źródło: Lego rozdajo
Pobierz
Co oprócz kapusty i cebuli do farszu można dodać? Bo grzyby to wiem....
#gotujzwykopem #jedzzwykopem #pytaniedoeksperta
#gotujzwykopem #jedzzwykopem #pytaniedoeksperta
źródło: temp_file5012146185914371200
Pobierz

Kiedyś było ich kilka i przy małych zakupach było to super wygodne, ale teraz tych kas jest coraz więcej, przy jednej lub dwóch kasach otwartych.
Robie sobie zakupy na cały tydzień i mam do wyboru albo czekać w dużej kolejce do normalnej kasy albo p-------ć się z kasą samoobsługową. Często jeden pracownik lata po sklepie rozkładając towar i trzeba czekać aż zareaguje na problem z wagą czy cokolwiek innego.
Jako kasa pomocnicza to fajny patent, ale do dużych zakupów - a takie przeważnie widzę to lekka patologia.
Kolejna rzecz, to jednak korzystając z takiej kasy wykonuje pracę, którą wykonuje kasjer a benefitów z tego nie ma żadnych.
Nie mam na myśli, że lidl mi powinien pensje za to wypłacać :) ale ceny produktów w niemieckim lidlu jednak są bardzo podobne przy większej ilości zatrudnionych pracowników.
Wiem, że niemcy wolą gotówę, ale u nas też da się kasować samemu i zapłacić gotóweczką ¯\(ツ)/¯
#lidl #zalesie
@sukisuki: O widzisz.... To ja dla odmiany bardzo często spotykam się ostatnio z czymś takim, że wszystkie tradycyjne kasy są zamknięte natomiast otwarte są wyłącznie te samoobsługowe co jest idiotyczne jeśli robisz na