Wpis z mikrobloga

Męczę się strasznie ze swoimi myślami, ze stratą, z tą zasraną samotnością. Na prawdę cierpię, nie umiem tego już ująć w słowa, to jest ból psychiczny, rozrywający, od tego też boli serce realnie. Chciałbym by ktoś mnie wsparł w życiu, w myślach, powiedział, że będzie dobrze, powiedział co mam dalej robić, jako dalej to ciągnąć, ehh. To nie jest życie, to jest po prostu piekło.

#przegryw
Van-der-Ledre - Męczę się strasznie ze swoimi myślami, ze stratą, z tą zasraną samotn...

źródło: 4c7561fda8988dc1e2c5cfed939c5057af477c7d670908ce8ec37e84882cb09d (2)

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Van-der-Ledre Samotność jest okropna, ale jeśli nie masz zupełnie do kogo się odezwać w prawdziwym świecie, to niestety cud się nie stanie i poznanie ludzi będzie wymagało twojej aktywności. A żeby poznawać ludzi, trzeba mieć z nimi fizyczny kontakt. Chyba najprostszy sposób to praca, najlepiej taka, którą wykonujesz zespołowo, bo wspólny cel potrafi jednać ludzi. Nie wiem czym się zajmujesz, ale może taka rada okaże się przydatna. Powodzenia
  • Odpowiedz
@Van-der-Ledre: może trzeba zrobić, jak Mescuda, czyli przestać zaglądać na te z-----e media społecznościowe, ale tak przestać przestać. Może wówczas głowa podpowie sama jakies inne sposoby na spędzanie wolnego czasu eh?
  • Odpowiedz