Wpis z mikrobloga

Profil prawie każdej k0biety na tinderze:

- farbowane blond włosy z ciemnymi odrostami

- biały/czarny top z odkrytym brzuchem

- w 99% zdjęcia z wakacji na tle palm w jakiejś g---o hiszpanii

- nazwa swojego ig w opisie

- opis po angielsku
  • Odpowiedz
Profile kopiuj wklej to pół biedy, spróbujcie sobie porozmawiać z taką tinderówką na tematy bardziej złożone niż szpachlowanie pazurów i g---o wycieczki po Europie zachodniej xD Literalnie, nie jestem w stanie przytoczyć bardziej wysysającej energię czynności niż rozmowa z tinderówką.
  • Odpowiedz
@Sierzant_Stuleja: oj byczq dokladnie to samo, czasem pary wpadają czasem nie, ja mam dosc duze oczekiwania i do charakteru i do wyglądu. I tak od miesiecy to konto wisi, zaglądam, i byla do tej pory jedna ladna i z charakterem innym niż 99 proc tych botów. No ale co, przestala odpisywac bo znalazla pewnie kogos lepszego, zawsze trafią lepszego i to nie ma sensu, a nie usune tak samo z
  • Odpowiedz
@syn_mlynarza: Najgorzej jak trafia sie laska ktora ma tą samą zajawkę co Ty. I po wymianie kilku zdan widać jak mocno sie różnicie xd
Miałem przyjemność kilka razy w życiu połączyć się na tinder z fanką metalu, bo sam duzo tego słucham. I niestety chyba wolę poznać kogos kto nie podziela mojej zajawki do muzyki. Jak mi laska wysłała jakies five finger death punch i uznałem, ze to brzmi jak
  • Odpowiedz