Aktywne Wpisy

naganiaczherculesa +166
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

SystemHalted2_0 +65
Moment przejścia z Windows 11 na Fedorę był chyba najlepszą decyzją od bardzo dawna. Serio, jakby ktoś mi wcześniej powiedział, że system może nie walczyć ze mną tylko po prostu działać, to bym nie uwierzył. To dojrzały, szybki i elegancki system, który daje mi pełną kontrolę i nie próbuje na każdym kroku wciskać konta online, telemetrii, reklam ani asystentów z AI, których nikt nie prosił.
System wstaje błyskawicznie, nie mieli dyskiem w tle,
System wstaje błyskawicznie, nie mieli dyskiem w tle,
źródło: temp_file1560360692872629706
Pobierz

źródło: IMG_4464
PobierzWięc patrzę jak ubrana w zestawik w którym właśnie zaliczyła poranny jogging zaczyna brać się za robienie ciasta (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
a to był dopiero początek podwójnych standardów.
To jest optymalizacja - ciasto zmiksuje, wyleje do formy, wstawi do pieca i jak już będzie się piekło, to pójdzie się umyć i przebrać. Proste!
Komentarz usunięty przez moderatora
@Sztywnesutkiszatana: Cudowna klasyka męskiego niewolnictwa. Pewnie, żona umie podstawowe rzeczy ktore potrafi każdy dorosły. Pozwólmy jej robic bagno z życia z tego powodu oraz stosować podwójne standardy. Ja p------e jakimi wy jesteście głupkami i simpami
Komentarz usunięty przez moderatora
Jak zwiążesz się z jakąś toksyczką to będzie marudzić że jesteś X i chciałaby abyś był Y, będziesz Y to będzie narzekać i marudzić że nie jesteś X, nie wygrasz.
Trzeba się ogarnąć w głowie, poczucie wartości itd aby się przed takimi ludźmi chronić, gdzie jesteś sobą i albo to komuś pasuje albo nie.
@Sztywnesutkiszatana: Mam taki protip. Ja zawsze wolałem mieć rację i teraz mam wieczny spokój. Także to się nie wyklucza
@HuopWsiowy: To tak nie działa. Jeśli ktoś ma problem z mówieniem "nie", to baba może to wykorzystywać. Ale jeśli ktoś jest asertywny, to nie pozwoli sobie na takie traktowanie i pantoflem nie zostanie.
@P_i_o_t_R: co ma w głowie typ co potrafi zaplusować coś takiego...
@HuopWsiowy: kolekcja klasyki z mitów i cope'u wykopowych przegrywów
@Yenn_z-Wyspy7Slonc: najpierw w tym Żuka pod oknem naprawiam (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)