Aktywne Wpisy

Okaz_prawilnosci +682
źródło: 1000063425
Pobierz
CheekiBreekiBandito +182
źródło: temp_file3828091634160998515
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000063425
Pobierz
źródło: temp_file3828091634160998515
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
źródło: IMG_4464
PobierzWięc patrzę jak ubrana w zestawik w którym właśnie zaliczyła poranny jogging zaczyna brać się za robienie ciasta (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
a to był dopiero początek podwójnych standardów.
To jest optymalizacja - ciasto zmiksuje, wyleje do formy, wstawi do pieca i jak już będzie się piekło, to pójdzie się umyć i przebrać. Proste!
Komentarz usunięty przez moderatora
@Sztywnesutkiszatana: Cudowna klasyka męskiego niewolnictwa. Pewnie, żona umie podstawowe rzeczy ktore potrafi każdy dorosły. Pozwólmy jej robic bagno z życia z tego powodu oraz stosować podwójne standardy. Ja p------e jakimi wy jesteście głupkami i simpami
Komentarz usunięty przez moderatora
Jak zwiążesz się z jakąś toksyczką to będzie marudzić że jesteś X i chciałaby abyś był Y, będziesz Y to będzie narzekać i marudzić że nie jesteś X, nie wygrasz.
Trzeba się ogarnąć w głowie, poczucie wartości itd aby się przed takimi ludźmi chronić, gdzie jesteś sobą i albo to komuś pasuje albo nie.
@Sztywnesutkiszatana: Mam taki protip. Ja zawsze wolałem mieć rację i teraz mam wieczny spokój. Także to się nie wyklucza
@HuopWsiowy: To tak nie działa. Jeśli ktoś ma problem z mówieniem "nie", to baba może to wykorzystywać. Ale jeśli ktoś jest asertywny, to nie pozwoli sobie na takie traktowanie i pantoflem nie zostanie.
@P_i_o_t_R: co ma w głowie typ co potrafi zaplusować coś takiego...
@HuopWsiowy: kolekcja klasyki z mitów i cope'u wykopowych przegrywów
@Yenn_z-Wyspy7Slonc: najpierw w tym Żuka pod oknem naprawiam (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)